reklam
reklam
reklam
reklam

Yenilginin akabinde ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe’nin eski hocası grubun başına geçecek

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
2026 FIFA Dünya Kupasın son 16 cinsinde Portekiz, İspanya’ya 1-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti. Maçın çabucak akabinde açıklamalar yapan Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, misyonundan ayrıldığını duyurdu.

“KAZANAMADIM İÇİN DEVAM ETMENİN ANLAMI YOK”

Karşılaşma sonrasında konuşan Martinez, “Bu, bir devrin sonu. Yeni bir sese, yeni bir öndere sahip olmak değerli. Buraya Dünya Kupası’nı kazanma gayesiyle geldim ve kazanamadığım için devam etmenin bir manası yok. Anıları yanımda götürüyorum ve umarım Portekiz’in de kadronun başında teknik yönetici olarak geçirdiğim 3,5 yıldan hoş anıları kalır. Hayatımın tecrübesiydi.” tabirlerini kullandı.

Martinez, Portekiz Milli Takımı’ndaki misyonunu, selefi Fernando Santos’un çeyrek finalde Fas’a kaybettiği 2022 Dünya Kupası’nın akabinde devralmıştı.

Portekiz, Martinez idaresinde 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale çıkmış lakin Fransa’ya elenmişti.

yenilginin-akabinde-ayriligi-duyurdu-fenerbahcenin-eski-hocasi-grubun-basina-gececek-0-zFF9isxr.jpg

JESUS GELECEK İDDİASI

Martinez’in ayrılığının akabinde Portekiz basınından flaş bir argüman ortaya atıldı.

A Bola, Portekiz Milli Takımı’nın yeni hocasının Fenerbahçe’nin eski teknik yöneticisi Jorge Jesus olacağını öne sürdü.

Kaynak : Haber7

The post Yenilginin akabinde ayrılığı duyurdu! Fenerbahçe’nin eski hocası grubun başına geçecek first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri