- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Ordu’da okullar tatil oldu mu, yarın (2 Mart 2026) okul var mı? kar yağışı ve sağanak yağışın Türkiye genelinde görülmesinin ardından gündeme geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından 2 Mart 2026 Pazartesi günü bir ilde eğitim öğretime ara verildi. Olumsuz hava koşullarının devam ettiği yerlerde pazartesi günü okullar tatil olacak. Peki, yarın okul var mı, okullar nerelerde tatil oldu? İşte, 2 Mart 2026 kar tatili olan yerlerle ilgili bilgiler.
YARIN (2 MART) OKULLAR TATİL Mİ?
Ordu Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 ilçenin tamamında, 4 ilçede ise kısmi olarak eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada, ilin iç kesimlerinde devam eden yoğun kar yağışı ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle Akkuş, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Mesudiye ve Ulubey ilçelerinin tamamında eğitim ve öğretime 2 Mart Pazartesi günü 1 gün ara verildiği belirtildi. Fatsa, Ünye, Perşembe ve Aybastı ilçelerinde ise eğitim ve öğretime kısmi olarak ara verildiği ifade edilen açıklamada, “Eğitim-öğretime tamamen ara verilen ilçelerimizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personeller ile çocuğu kreş ve anasınıfına devam eden anneler aynı gün idari izinli sayılacaktır. Sağlık, güvenlik, 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu hizmetin gereği olarak ilgili birimler tarafından değerlendirilecektir” denildi.
OKULLAR NERELERDE TATİL?
Ordu dışında henüz diğer illerden kar tatili açıklaması gelmedi. Resmi açıklama gelmesi durumunda haberlerimizde yer vereceğiz.
Hürriyet
The post YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2 MART 2026 SON DAKİKA | Yarın Ordu’da okul var mı, okullar tatil edildi mi? Valilikten resmi açıklama geldi! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...