- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Galatasaray, Harika Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe’yi ağırladı.
RAMS Park’ta oynanan karşılaşmada kazanan taraf, 3-0’lık skorla sarı-kırmızılılar oldu.
Karşılaşmada bir gol atan Galatasaraylı Victor Osimhen, çabanın akabinde açıklamalarda bulundu.
İşte Nijeryalı yıldızın kelamları:
“GURURLUYUM”
“Doktor Yener’e ve sıhhat takımına teşekkür ediyorum. Çok âlâ iş çıkardılar. Yüzde yüz dönmem imkansız lakin beni ruhsal olarak çok düzgün hazırladılar. Tüm kadro olarak uygun uğraş ettik. Kupada taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattık. Ekibimin oyunundan ötürü gururluyum, galibiyetten ötürü memnunum.”
“İŞİMİ UYGUN YAPIYORUM”
“Her derbide olduğu üzere… Biliyorsunuz, her ekibe karşı gol atabilirim. Bu benim işim. Bu işi âlâ yapıyorum. Kadrosu tebrik etmek lazım, nasıl hazır olduğumuzu gösterdik. Şampiyonluk maksadımıza bir adım daha yaklaştık. Bence şahsen çok fark etmez, Samsunspor kaliteli bir rakip. Bundan sonraki her maçı kazanmak isteyeceğiz. Dönemin güzel bitmesi için her rakibi önemseyeceğiz, her maçı kazanmak isteyeceğiz. Samsunspor sıkıntı bir rakip fakat biz elimizden geleni yapacağız.”
“GALATASARAY’I HER ŞEYİYLE SEVİYORUM”
“Çok defa söyledim, söylemekten sıkılmayacağım, tekrar tekrar söyleyeceğim; Galatasaray’ı her şeyiyle seviyorum. Fırsat olduğu sürece bu armayı daima koruyacağım. Bunu kalbimden söylüyorum. Her şeyimle gayret edeceğim bu arma için.”
“ANTRENMANDAN DAHA AZ YORULDUK”
“Kupada yenildikten sonra daha hırslı hazırlanmamız gerekiyordu. Soyunma odasında konuştuk, geçti bu maç dedik, kendimizi motive ettik. Hocamız da bizi motive etti. Son 3 idmanda da çok uygun gayret ettik. Bu maçtan bile daha hırslı ve daha istekli, daha yorucu idmanlar oldu. Rakibe tüm saygımla söylüyorum; antrenmanlardakinden daha az yorulduk bu maçta. Galatasaray olarak dönem sonuna kadar bu halde devam etmek istiyoruz.”
NTV
The post Victor Osimhen’den Fenerbahçe’yi kızdıracak tabir. “Antrenmanda daha çok yorulduk” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...