reklam
reklam
reklam
reklam

Stattaki 41.131 taraftarın 34.718’i ceza aldı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) önceki gün yaptığı toplantıda tarihi kararlar çıktı. Kurul, 4 Nisan’da oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle iki kulübe de ceza yağdırırken, özellikle bordo mavililere kesilen ceza ilginç bir tabloyu ortaya çıkardı. PFDK’dan yapılan açıklamada Trabzonspor’a, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu 2. müsabakada gerçekleşmesi nedeniyle Papara Park Stadı’ndaki 51 tribün bloğunda oturan taraftarlara ‘bir sonraki iç saha maçına giriş yasağı’ cezası kesti. Toplam sayıları 34 bin 718’i bulan söz konusu taraftarlar, Trabzonspor’un 19 Nisan’da RAMS Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmayı izleyemeyecek.

Doğan: Eskiden saha kapatma vardı

41 bin 131 seyirci kapasitesine sahip Papara Park’taki 34 bin 718 taraftara ceza kesilmesi, Trabzonspor camiasında büyük tepki yarattı. Kulüp başkanı Ertuğrul Doğan, Ankara’daki ‘Trabzon Günleri’nde yaptığı konuşmada, “Eskiden saha kapatma vardı. Kimse olmuyordu. Ama bu, bugüne kadar alınan en büyük ceza; 34 bin küsur taraftarımıza ceza gelmiş. Bunu aklı başında birinin hoş karşılaması mümkün değil; ayıp. Üzerine basarak söylüyorum. Biz itirazımızı yapacağız ve olumlu sonuç alacağımızı inanıyorum. Gerekirse stadı bedava doldururum. Trabzonspor’la oynamak ateşle oynamaktır. Bugün bir şey yaparlar, yarın saha içerisinde başka bir şey yaparlar. Çok farklı cevaplar bunlar. Kendilerini uyarıyorum, yanmasınlar” diye konuştu.

Hürriyet

The post Stattaki 41.131 taraftarın 34.718’i ceza aldı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri