reklam
reklam
reklam
reklam

Son Dakika… Bolu Belediyesi’ne operasyon: Lider yardımcısı Leyla Beykoz ve meclis üyesi Aydan Özdemir tutuklandı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Bolu Belediyesi’ne yönelik “irtikap” argümanıyla başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda dün gözaltına alınan Bolu Belediye Lider Yardımcısı Leyla Beykoz ve Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Aydan Özdemir tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

Bolu Belediyesine yönelik 28 Şubat’ta “irtikap” iddialarıylaoperasyon düzenlenmiş, Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Belediye Lider Yardımcısı Süleyman Can, Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan, BolSev Vakfı Yönetim Kurulu Lideri Ali Sarıyıldız, belediye meclisi üyeleri H.E.S, B.Ö. ve C.G, eski Zabıta Müdürü H.Y, eski İnsan Kaynakları Müdürü ve mevcut İtfaiye Müdürü M.A, eski Yazı İşleri Müdürü T.A, eski belediye meclisi üyesi ve Bolu Bel AŞ Yönetim Kurulu Lideri E.T., İmar Müdürü S.P. ile imar müdürlüğü işçisi Y.B. gözaltına alınmıştı.

Tanju Özcan ile Süleyman Can tutuklanmış, öteki 11 kişi isimli denetim kuralıyla hür bırakılmıştı. Özcan, İçişleri Bakanlığınca misyonundan uzaklaştırılmıştı.

Soruşturma kapsamında 4 Nisan’da, Belediye Meclisi üyesi Cihan Tutal’ın yanı sıra daha evvel isimli denetim kuralıyla hür bırakılan Bolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Naim Ayhan ve BolSev Yönetim Kurulu Lideri Ali Sarıyıldız yine gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

Cumhuriyet

The post Son Dakika… Bolu Belediyesi’ne operasyon: Lider yardımcısı Leyla Beykoz ve meclis üyesi Aydan Özdemir tutuklandı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri