reklam
reklam
reklam
reklam

SMA’lı bebeğin annesiyle diyaloğu reaksiyon çekmişti. Gökhan Güney’den açıklama

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Festivalde yardım kampanyasıyla ilgili konuşmak üzere sahneye çıkan anne Elif Sönmez’in konuşması sırasında Gökhan Güney’in, “Burada 19 tane muhtar var, Onlara söyleyeceksin, bu işi onlar organize eder. Ben biraz müzik söyleyeyim, kusura bakma” sözlerini kullanması üzerine imajlar toplumsal medyada kısa müddette yayıldı.

Sanatçının anneyi susturduğu argümanıyla paylaşılan imajlar, çok sayıda kullanıcı tarafından eleştirildi.

Gelen reaksiyonların akabinde yazılı açıklama yapan Gökhan Güney, konser sırasında yardım kampanyasından haberdar olmadığını ve yaşananların yanlış anlaşıldığını belirtti. Güney, eşinin aileyle görüştüğünü, her türlü takviyesi vereceklerini ve aile faydasına fiyatsız konser düzenleme kelamı verdiğini tabir etti.

Açıklamasında birkaç saniyelik manzara üzerinden kıymetlendirme yapıldığını belirten Güney, o an alanda bulunan mahalle muhtarlarının takviyesinin kampanyaya kıymetli katkı sağlayabileceğini anlatmak istediğini, kelamlarının farklı yorumlandığını kaydetti.

NTV

The post SMA’lı bebeğin annesiyle diyaloğu reaksiyon çekmişti. Gökhan Güney’den açıklama first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri