reklam
reklam
reklam
reklam

Selçuk Şahin: ‘Guendouzi için 30 milyon Euro bana biraz yüksek geldi’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
selcuk-sahin-guendouzi-icin-30-milyon-euro-bana-biraz-yuksek-geldi-0-mPx9DIet.jpg

Teknik Yönetici Selçuk Şahin, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Turkcell Harika Kupa finali ile son yıllarda Galatasaray ve Fenerbahçe ortasında yaşanan şampiyonluk yarışı, meslek planlaması ve Fenerbahçe’nin yeni transferi Matteo Guendouzi hakkında İhlas Haber Ajansı’na (İHA) açıklamalarda bulundu.

Şahin, Harika Kupa finalinde sarı-lacivertli grubun daha organize bir oyun sergilediğini ve çabayı hak ederek kazandığını belirterek, “Fenerbahçe ismine uygun bir müsabaka oldu. Uzun vakittir bu türlü bir maça hasret kalmış bir topluluk ve onlar ismine keyifliydi. Galatasaray ismine beklenenin altında bir maç oldu. Olağan eksik oyuncuları vardı. Fenerbahçe ismine da eksik oyuncular vardı. Maç, dönemin ikinci yarısının çekişmeli geçeceğini gösterdi. İki grup yarış halinde olacak üzere duruyor. En az kusur yapan da şampiyonluğu kazanır üzere duruyor” tabirlerini kullandı.

“KENDİ LİGİMİZDE ŞAMPİYON OLACAĞIZ DİYE 200 MİLYON EURO HARCAYABİLECEK SEVİYEDE DEĞİLİZ”

Son yıllarda Galatasaray ile Fenerbahçe ortasında yaşanan şampiyonluk rekabetine ait niyetlerini paylaşan Şahin, “Çok sağlıklı gözükmüyor açıkçası. Zira iki ekip maddi olarak ortayı açtı başkalarıyla. Harcanan, oyuncuya verilen sayılar çok astronomik olmaya başladı. İki güçlü topluluk, bu sayıları karşılayabilecek topluluklar; demek ki bu paralar veriliyor. Fakat biri şampiyon olacak. Ülke şampiyonluğu da bu harcanan paraların karşılığını alabileceğiniz bir kıymet değil. Lakin UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alınacak muvaffakiyetler, bu harcadığınız paraların karşılığını anlamanızı sağlar. Sadece lig şampiyonluğuna odaklanmamak lazım. Avrupa’da başarılı olmak lazım. Kendi ligimizde şampiyon olacağız diye 200 milyon Euro harcayabilecek seviyede değiliz. Avrupa’da başarılı olmak gerektiğini düşünüyorum. Lakin iki ekibin arayı açması lig için hiç sağlıklı gözükmüyor” değerlendirmesinde bulundu.

selcuk-sahin-guendouzi-icin-30-milyon-euro-bana-biraz-yuksek-geldi-1-fqwy4s9J.jpg

“GUENDOUZİ, BİLDİĞİMİZ BİR OYUNCU FAKAT 30 MİLYON EURO BANA YÜKSEK GELDİ”

Fenerbahçe’nin yeni transferi Fransız orta saha Matteo Guendouzi’nin Harika Kupa finalinde sergilediği performansı hakkında da 44 yaşındaki teknik adam “Bildiğimiz bir oyuncu fakat 30 milyon Euro bana yüksek geldi. Üstün Kupa’da güzel bir maç oynadı ancak uzun bir maratonda bunu ne kadar götürebilecek, bende soru işareti var. Uygun bir maç oynadı ve Fenerbahçe taraftarlarını memnun etti. 30 milyon Euro önemli bir sayı. Ben de o yüzden soru işareti taşıyorum” biçiminde konuştu.

KAYNAK: İHA

Kaynak : Haber7

The post Selçuk Şahin: ‘Guendouzi için 30 milyon Euro bana biraz yüksek geldi’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri