reklam
reklam
reklam
reklam

PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI 2026 SORGULAMA | MEB özel program ve proje okulları öğretmen atama sonuçları açıklandı! (Proje okulları öğretmen atama

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
proje-okullari-atama-sonuclari-2026-sorgulama-meb-ozel-program-ve-proje-okullari-ogretmen-SUgNXDb1.jpg

MEB özel program ve proje okulları öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu yanıt buldu. MEB’den yapılan açıklamada, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçlarının açıklandığı bildirildi. Buna göre adaylar MEBBİS ve e-Devlet üzerinden T.C kimlik numaraları ile atama sonuçlarını öğrenebilecekler. İşte, MEB proje okulları öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı ve detaylar.

proje-okullari-atama-sonuclari-2026-sorgulama-meb-ozel-program-ve-proje-okullari-ogretmen-EYb12vgm.jpg

PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Eğitim Bakanlığınca, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama sonuçları açıklandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen ataması ve yönetici görevlendirmeye ilişkin kılavuzun 24 Nisan’da yayımlandığı hatırlatıldı.

proje-okullari-atama-sonuclari-2026-sorgulama-meb-ozel-program-ve-proje-okullari-ogretmen-4P6LGDkh.jpg

Öğretmen olarak atanacak adayların 5-8 Mayıs’ta elektronik ortamda yaptığı başvuruların sonuçlandığı belirtilen açıklamada, “Atama yapılan öğretmenlerin tebligat, ayrılma ve başlama işlemleri 29 Haziran 2026 tarihinden itibaren gerçekleştirilecek.” bilgisi verildi.

proje-okullari-atama-sonuclari-2026-sorgulama-meb-ozel-program-ve-proje-okullari-ogretmen-DO9alB1f.jpg

MEBBİS kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

e-Devlet kullanıcı hesabınız ile sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.

Hürriyet

The post PROJE OKULLARI ATAMA SONUÇLARI 2026 SORGULAMA | MEB özel program ve proje okulları öğretmen atama sonuçları açıklandı! (Proje okulları öğretmen atama sonuçları nereden öğrenilir?) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri