reklam
reklam
reklam
reklam

Özel okulda kalorifer kazanı patladı. 2 işçi ağır yaralı

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
ozel-okulda-kalorifer-kazani-patladi-2-isci-agir-yarali-0-aKSySykv.jpg

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde özel bir ortaöğretim kurumunun kalorifer kazanının patlaması sonucu 2 kişi ağır yaralandı.

İlçe merkezinde bulunan özel bir ortaöğretim kurumunun kalorifer kazanı şimdi tespit edilemeyen bir nedenle sabah saatlerinde patladı.

Patlamada uzman öğretici A.Ö. ve hizmetli S.B. ağır yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada ise patlamaya ait isimli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Siverek ilçemizde faaliyet gösteren özel bir ortaöğretim kurumunda bulunan kalorifer kazanının şimdi belirlenemeyen bir sebeple patlaması sonucunda kazan dairesinde bulunan uzman öğretici A.Ö. ve hizmetli S.B. hayati tehlike oluşturacak biçimde yaralanmışlardır. Yaralı işçi çabuk olarak hastaneye intikal ettirilmiş olup tedavileri Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam etmektedir. Olayla ilgili olarak yürütülen isimli soruşturmanın yanı sıra valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmıştır. Süreç yakından takip edilmektedir.”

NTV

The post Özel okulda kalorifer kazanı patladı. 2 işçi ağır yaralı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri