reklam
reklam
reklam
reklam

Oppo’dan Üç Yeni Modele ColorOS 16 Müjdesi!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
oppodan-uc-yeni-modele-coloros-16-mujdesi-0-gNzaKk7G.jpg

Oppo’nun yeni işletim sistemi ColorOS 16 için dağıtım süreci artık son kademesine girdi. Şirket, güncellemeyi alacak aygıtlar listesini daraltmaya devam ediyor. Yapılan son resmi duyurulara nazaran, Oppo K13x, Oppo K12x ve Oppo Reno12 F modelleri de bu yeni sürüme kavuşuyor. Orta segmentte yer alan bu üç akıllı telefon ile birlikte, güncelleme bekleyen aygıt sayısı hayli azaldı.

Oppo K13x ve Reno12 F Kullanıcılarına Beklenen ColorOS 16 Güncellemesi Geldi

Topluluk sayfasında yapılan açıklamalara nazaran, Oppo K13x ve Oppo K12x modelleri için ColorOS 16 güncellemesi şu anda Hindistan’da dağıtılıyor. Öbür yandan Oppo Reno12 F kullanıcıları ise bu güncellemeyi Endonezya’da almaya başladı. Şirket, bu sürümün önümüzdeki günlerde ve haftalarda öbür bölgelere de genişleyeceğini belirtiyor. Güncellemeyi alabilmek için aygıtların belli bir donanım yazılımı sürümünde olması gerekiyor. İstenen sürümler sırasıyla K13x için CPH2753_16.0.3.500(EX01), K12x için CPH2667_16.0.3.500(EX01) ve Reno12 F için CPH2687_16.0.3.501(EX01) olarak açıklandı.

oppodan-uc-yeni-modele-coloros-16-mujdesi-1-3FSJMzYM.webp

Desteklenen bir bölgedeyseniz ve aygıtınız listede yer alıyorsa, güncellemeyi çabucak denetim edebilirsiniz. Bunun için telefonunuzun Ayarlar menüsünden Sistem ve güncelleme, akabinde Yazılım güncellemesi adımlarını izlemeniz kâfi. Şayet güncellemeyi şimdi göremiyorsanız, daha erken erişim sağlamak için Sürüm Adayı (Release Candidate) programına başvurabilirsiniz. Bu süreç için tıpkı menüdeki sağ üst köşede bulunan simgeye dokunarak Beta programı üzerinden müracaat yapmanız ve akabinde indir butonuna basmanız gerekiyor.

ColorOS 16’nın epeyce büyük çaplı ve birkaç gigabayt boyutunda bir güncelleme olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu nedenle, indirme sürecine başlamadan evvel telefonunuzda yeterli depolama alanı olduğundan emin olmalısınız. Ayrıyeten, heyetim sırasında rastgele bir sorun yaşamamak için aygıtınızın şarj düzeyinin en az yüzde 50 olması tavsiye ediliyor. Muhtemel bilgi kayıplarına karşı değerli belgelerinizi yedeklemeyi de ihmal etmeyin.

Bu üç aygıtın akabinde güncelleme sırasında yalnızca birkaç model kaldı. Şirketin açıklamalarına nazaran Oppo Reno12 FS, Oppo Reno11 FS ve Oppo F31 5G modelleri de bu ay bitmeden ColorOS 16 sürümüne güncellenecek. Akıllı telefon dünyasındaki bu süratli güncellemeler kullanıcı tecrübesini direkt etkiliyor. Pekala siz bu güncelleme suratı hakkında ne düşünüyorsunuz, şu anda hangi akıllı telefonu kullanıyorsunuz?

Shiftdelete

The post Oppo’dan Üç Yeni Modele ColorOS 16 Müjdesi! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri