reklam
reklam
reklam
reklam

MEB Akademi için sınavla öğretim görevlisi alacak

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
meb-akademi-icin-sinavla-ogretim-gorevlisi-alacak-0-q6vH9Sqy.jpg

Millî Eğitim Akademisi Sözleşmeli Eğitim Personeli Yönetmeliği kapsamında Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre profesör, doçent ve doktor öğretim üyeleri ile hâlen Bakanlık bünyesinde görev yapan doktora derecesine sahip personel ve uzman/başöğretmen unvanlı öğretmenler sözleşmeli olarak görevlendirilebilecek. Öğretim üyesi kadrolarından başvuran adaylar, Akademik Kurulun teklifi ve Bakan onayıyla belirlenecek. MEB kadrolarından başvuranlar ise değerlendirme formu üzerinden yapılacak puanlamanın ardından sözlü sınava çağrılacak. Kontenjanın üç katı aday sözlü sınava katılabilecek ve nihai yerleştirme başarı sıralamasına göre yapılacak. Görevlendirilecek personel, Türkiye genelindeki Aksaray, Erzurum, Gaziantep, Kayseri, Sivas, Ankara ve İstanbul’daki eğitim ve uygulama merkezlerinde istihdam edilecek. En yüksek kontenjan Ankara’daki merkezlere ayrıldı ancak İstanbul’da da üç farklı merkez için alım yapılacak.

SONUÇLAR 28 ŞUBAT’TA
Başvuru süreci 9-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 16-18 Şubat arasında yapılacak değerlendirmelerin ardından sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar 28 Şubat’ta ilan edilecek, sözlü sınavlar ise 3-9 Mart arasında yapılacak. Atama sonuçlarının Mart ayı sonunda açıklanması planlanıyor. MEB başvuru kılavuzu ve detaylı bilgileri resmî internet siteleri üzerinden paylaşacak.

Hürriyet

The post MEB Akademi için sınavla öğretim görevlisi alacak first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri