H
hepsigundem
Guest
Türk rap müziğinin son yıllardaki en hızlı yükseliş gösteren isimlerinden biri olan ve sahne adıyla geniş kitlelere ulaşan Lvbel C5, 31 Aralık 2025 gecesi yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde sergilediği performansla bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekti. Lvbel C5 gerçek adı ve kariyeri de bu nedenle araştırılıyor. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Lvbel C5 sosyal medyada da binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Peki, O Ses Türkiye konuğu Lvbel C5 kimdir, gerçek ismi ne?
LVBEL C5 KİMDİR, GERÇEK ADI NE?
Sahne adıyla Lvbel C5 olarak tanınan rap şarkıcısının gerçek ismi Süleyman Burak Bodur’dur. Süleyman Burak Bodur 20 Nisan 2001’de Sakarya’da dünyaya geldi. Rap müzik kariyerine 2019 yılında Batuflex ile birlikte yayımladığı “FaceTime” adlı şarkıyla adım atan Lvbel C5, kısa sürede dijital platformlarda geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmıştır. Vokal ağırlıklı rap tarzıyla üretim yapan Lvbel C5, özellikle genç dinleyiciler arasında popülerlik kazanmıştır.
2022 yılında yayımladığı C5MODE albümüyle kariyerinde önemli bir çıkış yakalayan Lvbel C5, ardından BABA (2023) ve SÖZDE KİMSELER SEVMİYOR (2025) albümlerini dinleyiciyle buluşturmuştur. Kariyeri boyunca Batuflex, Uzi, Murda, Motive, Ati242, Cakal, RAF Camora ve Demet Akalın gibi birçok isimle iş birlikleri gerçekleştirmiştir. “ralli”, “HONG KONG”, “JET BABA” ve “Beni Unutma” gibi parçalarla müzik listelerinde yer almıştır.
2025 yılında yayımladığı “HAVHAVHAV” adlı şarkı, kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve yoğun eleştirilere konu olmuştur. Aynı yıl, şarkılarında uyuşturucu maddeye özendirme iddiasıyla tutuklanan Lvbel C5, daha sonra serbest bırakılmıştır.
Hürriyet
The post Lvbel C5 kimdir, gerçek adı ne? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Lvbel C5 kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte kariyeri ve gerçek ismi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...