H
hepsigundem
Guest
Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı İçin Malzemeler
Taban için;
- 1.5 paket kedi dili
İç kaplama;
- 3-4 su bardağı süt
- 1 paket pastacı kreması
- Muz
- Çilek
Üst katman;
- 1 paket krem şanti
Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ben öncelikle krem şanti ve pastacı kremasını yapmakla başladım.
- Pastacı kremasının üzerinde 1. 5 su bardağı süt ile yapılmakta yazıyor fakat ben 1 su bardağı ile yaptım kıvamı daha koyu olması için sizde o denli yapabilirsiniz.
- Kedi lisanlarını bir kaseye koyduğum süt ile ıslattım ve tepsiye tek kat halde dizdim siz istediğiniz formu verebilirsiniz. (biz yumuşak sevmediğimiz için kedi lisanlarını çok fazla sütte bekletmeden 2 çeşit döndürüp kullandım ve pastanın bitiminde 2 saat kadar buzdolabında beklettim kedi lisanları biraz daha sertleşti daha hoş oldu sizde yumuşak sevmiyorsanız bu halde yapabilirsiniz. ).
- İlk katını dizdiğimiz kedi lisanlarının üzerine hazır pastacı kremasını sürüyoruz üzerine istediğimiz meyve ve gereçleri diziyoruz ben muz ve çilek kullanmak istedim.
- Sonrasında yeniden kedi lisanlarını ıslatıp tıpkı biçimde tekrarlama yapalım istediğimiz yüksekliğe kadar ben 2 paket kedi lisanı aldım 1 paketin hepsini öbür paketin ise yarısını kulladım kâfi oldu ve 12 şahsa rahatlıkla yetti.
- En üst katını ise krem şanti ile süsledim daha hoş durdu.
- Pastacı kreması her kata yetmeyebilir onun yerine yaptığımız krem şantiden de uygulayabilirsiniz çok büyük tat farklı olmuyor neredeyse hissedilmiyor bile. Şimdiden afiyet olsun. 🤗🌸.
Kedi Lisanından Yaş Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Kedi Lisanından Yaş Pasta first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...