reklam
reklam
reklam
reklam

Jetteki Merve Eryiğit de itirafçı oldu! Yaşananları anlattı! Fuhuş rezaleti

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
jetteki-merve-eryigit-de-itirafci-oldu-yasananlari-anlatti-fuhus-rezaleti-0-jnmOvt8n.jpg

Ünlülere yönelik uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında gözaltına alınıp tutuklanan Merve Eryiğit, soruşturma ünitelerine başvurarak tekrar söz vermek istediğini söyledi.

Eryiğit verdiği sözde, bayan pazarlayan, etrafındaki bireylere uyuşturucu temin eden çok sayıda ismi savcılıkla paylaştı.

İş adamlarını haraca bağlayan İBB’deki grubun başında gelen ‘Kafa Koparan’ lakaplı İBB Spor Kulübü Lideri Fatih Keleş ve İstanbul’un hafriyat işlerini inhisarına alarak yıllık 200 milyon dolara yakın gelir sağlayan firari Murat Gülibrahimoğlu’nun, örgüt lideri İmamoğlu’nun da kullandığı özel jetle uyuşturucu ve fuhuş partileri verdiği ortaya çıkmıştı.

jetteki-merve-eryigit-de-itirafci-oldu-yasananlari-anlatti-fuhus-rezaleti-1-1S9MfbrE.jpg

Gülibrahimoğlu’nun sevgilisi fenomen Rabia Karaca, Keleş’in sevgilisi Ayşe Sağlam ve müzikçi Selen Görgüzel de kelam konusu özel jetle yapılan yurt dışı seferlerini itraf etmişti. Bu itiraflara Merve Eryiğit de eklendi.

O UÇAĞA BİNDİM

Özel jetle gidilen Kıbrıs’taki kumar partilerine de katıldığını lisana getiren Eryiğit, “O uçağa, Ayşe Sağlam’ın daveti üzerine bindim. Uçakta Murat Gülibrahimoğlu ve başka iş adamları vardı. Fatih Keleş de oradaydı. Ayşe ile birliktelerdi” diye konuştu.

jetteki-merve-eryigit-de-itirafci-oldu-yasananlari-anlatti-fuhus-rezaleti-2-lqeI7CNN.jpg

Eryiğit, “(Gülibrahimoğulu) Kendisi ile yalnızca 1 kere cinsel birlikteliğim oldu. Tatilimde günlük 600 dolar civarı harçlık aldım.” dedi.

Murat Gülibrahimoğlu’yla, Fatih Keleş’in sevgilisi Ayşe Sağlam aracılığıyla tanıştığını lisana getiren Eryiğit, Gülibrahimoğlu ile birlikte esrar kullandıklarını söz etti.

Eryiğit ayrıyeten boğazdaki yalısında uyuşturucu ve fuhuş partileri verdiği saptanan firari iş adamı Kasım Garipoğlu’nun partilerini de doğruladı.

KAYNAK: SABAH

Kaynak : Haber7

The post Jetteki Merve Eryiğit de itirafçı oldu! Yaşananları anlattı! Fuhuş rezaleti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri