reklam
reklam
reklam
reklam

İbrahim Tatlıses’ten haftalar sonra gelen fotoğraf!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Yurt dışındaki yoğun konser maratonunun ardından İstanbul’daki evinde rahatsızlanan Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda hastaneye kaldırılmış ve ameliyat olmuştu. Enfeksiyon değerlerinin yükseldiği belirtilen sanatçı, bir süre hastanede tedavi görmüştü.

HAFTALAR SONRA GELEN FOTOĞRAF

Tedavi sürecinin sona ermesinin ardından paylaşılan yeni fotoğraflarda Tatlıses’in oldukça kilo verdiği görüldü. Yıllardır koyu renkte kullandığı saçlarının beyazlaması da dikkat çekti. Usta sanatçının son hali sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, hayranlarından da çok sayıda geçmiş olsun mesajı geldi.

ibrahim-tatlisesten-haftalar-sonra-gelen-fotograf-0-ySmFs9Dd.jpg

VASİYET AÇIKLAMASI ÇOK KONUŞULDU

Sağlık sorunlarıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda hastane çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlamış, mal varlığıyla ilgili yaptığı açıklamada çocuklarına herhangi bir miras bırakmayacağını söylemişti.

Bazı çocuklarıyla arasının açık olduğunu söyleyen Tatlıses, hastanede kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ederken kırgın olduğu aile bireylerine de sitem etti. Ünlü türkücü, “Ben babam için ölürdüm” sözleriyle yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi.

HASTANEYE ALINSINLAR İSTEMEDİM

“Çocuklarımın bazılarının hastaneye alınmamasını ben istemedim. Onlar benim kalbimde hak ettikleri yerde değiller. Benim babam bu haldeyken ben babamı yalnız bırakmam, babam için ölürüm. Babaların kıymeti ne zaman anlaşılır bilmiyorum”

Vasiyetinde de her şeyi devlete bıraktığını ifade eden Tatlıses, “Mirasımın hepsini devlete bırakacağım. Kuruş yok, bazıları yüzünden ailemin de bir kısmı mağdur kaldı. Bana babam para bırakmadı, babam ciğerciydi. Parayı kendim kazandım, saçarım dağıtım kime ne? Parayı ben kazanmışım. Ben onlara çok büyük miras bıraktım farkında değiller. İbrahim Tatlıses deyince bütün kapılar açılıyor, onu kullanmasını bilemediler” ifadelerini kullanmıştı.

Tatlıses’in mal varlığıyla ilgili daha önce ortaya atılan iddialarda; İstanbul, İzmir, Bodrum, Kuşadası ve Şanlıurfa’da çok sayıda daire, villa, arsa ve iş yerine sahip olduğu öne sürülmüştü.

Hürriyet

The post İbrahim Tatlıses’ten haftalar sonra gelen fotoğraf! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri