- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
A Ulusal Kadro’nun kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Kosova maçı sonrası Fatih Terim, Şenol Güneş ve eski futbolculara davet yaptı.
Çalhanoğlu, ulusal grup efsanelerini yanlarında görmek istediklerini vurgulayarak Dünya Kupası seyahatlerine davet etti.
“ABİLERİMİZİ YANIMIZDA İSTİYORUZ”
Milli yıldız “Abilerimizi yanımızda istiyoruz. Yalnızca onlar değil hocalarımız da… Fatih hocamız, Şenol hocamız. Hepsi gelsin bizi desteklesin. Öbür ulusal kadrolarda gördüğüm için bizde de olsun istiyorum. Onların deneyimleri bizim için değerli. İnşallah gelirler ve bizim ortamızda olurlar.” tabirlerini kullandı.
Çalhanoğlu’nun bu davetine karşılık geldi.
Rüştü Reçber, “Ruhen ve kalben onlarla her vakit beraberdik. Kaptanın demeçlerinden sonra Amerika’da olmak benim için bir mecburilik haline geldi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu türlü bir tertip yapacağını düşünüyorum. Lakin yapılmasa bile ben kesinlikle planlamalarımı Dünya Kupası’na nazaran yapıp kardeşlerimle birlikte orada olacağım.” sözlerini kullandı.
Nihat Kahveci, “Hakan Çalhanoğlu beynindekini açıklamış. Aslında bu türlü olunmalı. Aslında ulusal ekipte oynayan teknik adam ve oyuncular davet edilmeli.” dedi.
Tayfur Havutçu, “Çok memnun olduk. 24 yıl sonra bu türlü bir davet bizi duygulandırdı. Tüm ulusal oyuncular turnuvaya gitmeli.” kelamlarını lisana getirdi.
Alpay Özalan, “Türkiye’yi gururlandıran kardeşim Hakan Çalhanoğlu’na teşekkür ederim. Duygulandım.” tabirlerini kullandı.
NTV
The post Hakan Çalhanoğlu’nun davetine cevap. “Beynindekini açıklamış, bu türlü olunmalı” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...