reklam
reklam
reklam
reklam

Galatasaraylı Torreira’dan Icardi, Muslera ve Fenerbahçe itirafı: “Beni üzüyor, acı verici”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-0-6bARqMKn.jpg

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-1-SK6diFjF.jpg

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fethiyespor’u 2-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig’de oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başladı.

Sarı-kırmızılıların orta saha oyuncusu Lucas Torreira, ülkesi Uruguay’da Espectador Deportes radyosunun Las Voces del Futbol programına konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

işte deneyimli futbolcunun kelamları:

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-2-LK3mebwZ.jpg

“FENERBAHÇE’YE KAYBETTİKTEN SONRA GÜÇ GÜNLER OLDU”

“Fenerbahçe ile finalde kaybettikten sonra benim için sıkıntı günler oldu. Benim Galatasaray’a olan bağlılığım kadar bağlıysanız bu tıp mağlubiyetler çok acı verir.”

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-3-bxguMdDE.jpg

“GALATASARAY’DA OLMAK BÜYÜK BİR SORUMLULUK”

“Böylesine büyük bir kulüpte olmak çok büyük bir sorumluluk. Her vakit değerli maçlar oynuyorsunuz. Ligde rekabet etmeye devam etmek ve Şampiyonlar Ligi’nin bir sonraki kademesine geçmek istiyoruz.”

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-4-Pyk9LuNk.jpg

“MUSLERA’NIN AYRILIĞI HEPİMİZİ ÜZDÜ”

“Fernando Muslera’nın kulüpten ayrılması hepimizi üzdü ve bunu her gün hissediyoruz. Çok değerli bir oyuncuyu kaybettik. Benim için güç vakitlerde bana eşlik eden bir baba üzereydi.”

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-5-mwCkWeON.jpg

“İKİ YILLIK KONTRATIM DAHA VAR”

“Türkiye’de mesleğimin en kıymetli mukavelesini imzaladım ve bu kulüp bana hayat verdi. O yüzden ben de kendimi bu kulüp için feda etmeliyim. İki yıllık kontratım daha var ve Galatasaray’a son güne kadar hürmet duymakla yükümlüyüm. Ancak daha sonra Nacional’de oynamak isterim.”

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-6-BxzDptML.jpg

“ICARDI’NİN BAŞINA GELENLER BENİ ÜZÜYOR”

“Icardi ile çok âlâ bir alakam var. Hayatımın en sıkıntı anlarında bana yardım etti. Hem Türkiye’de hem de Arjantin’de çok şey yapıyor. Kusursuz bir adam ve bazen başına gelenler beni üzüyor.”

galatasarayli-torreiradan-icardi-muslera-ve-fenerbahce-itirafi-beni-uzuyor-aci-verici-7-aRst1Abq.jpg

“BOCA BENİMLE HİÇ İLGİLENMEDİ”

“Hayallerimden biri Boca’da oynamak ancak onlar benimle hiç ilgilenmediler. Benimle ilgilenmemeleri anlaşılabilir. Ben, beni isteyen yerlerde oynuyorum.”

NTV

The post Galatasaraylı Torreira’dan Icardi, Muslera ve Fenerbahçe itirafı: “Beni üzüyor, acı verici” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri