- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
Köftesi için;
Diğer materyaller;
Üzeri için;
Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
🌼 Tanımımı denerseniz yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum! yorumlarınız, fikirleriniz ve değerlendirmeleriniz benim için çok bedelli 💛 beğendiyseniz görüntümü beğenmeyi ve yeni tanımlardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın 🎥✨ desteklerinizle büyüyoruz, uygun ki varsınız 🤍.
Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Köftesi için;
- 500 gram kıyma
- 1 adet yumurta
- 1 adet büyük uzunluk soğan
- 1 şişe sade maden suyu
- 2-3 yemek kaşığı galeta unu
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kırmızı toz biber
Diğer materyaller;
- 2-3 adet patlıcan
- 2 adet patates
- Yeşil biber
- Domates
- Sarımsak
Üzeri için;
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3-4yemek kaşığı sıvı yağ
Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
- Köfte için rendelenmiş soğanı, kıymayı, yumurtayı,baharatları, galeta ununu ve maden suyunu bir kaba alıp güzelce yoğurun. Dinlenmesi için kısa müddet buzdolabında bekletin.
- Patlıcanları dilimleyin. İsterseniz acısının çıkması için tuzlu suda bekletip kurulayabilirsiniz.
- Patatesleri de birebir boyutta doğrayın.
- Tepsiye bir patlıcan, bir köfte olacak halde sıralayın. Ortalara patatesleri de yerleştirin.
- Ortasına domates, biber ve sarımsak ekleyin.
- Üzerine tereyağı ve sıvı yağı da ekleyin ıslatıp buruşturduğunuz yağlı kağıdı da üzerine kapatın.
- Önceden ısıtılmış 190°c fırında üzeri güzelce kızarana kadar pişirin.
- Fırından çıkan o mis üzere kokusu var ya… 🤤 yanına bir pilav ve ayranla efsane oluyor, şimdiden afiyet olsun 🌼.
🌼 Tanımımı denerseniz yorumlarınızı kesinlikle bekliyorum! yorumlarınız, fikirleriniz ve değerlendirmeleriniz benim için çok bedelli 💛 beğendiyseniz görüntümü beğenmeyi ve yeni tanımlardan haberdar olmak için kanalıma abone olmayı unutmayın 🎥✨ desteklerinizle büyüyoruz, uygun ki varsınız 🤍.
Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırında Patlıcan Kebabı Tanımı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...