- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) İçin Malzemeler
Sosu için:
Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) Nasıl Yapılır?
Denemek isteyenlere afiyet olsun. 💐.
Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
- 3 modül tavuk göğsü
- 1 adet kapya biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 kase çeri domates
Sosu için:
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3 diş ezilmiş sarımsak
- Gerektiği kadar lavaş ( ben kendim yaptım )
Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) Nasıl Yapılır?
- Uygun bir kaba sos gereçleri katıp karıştırılır domatesler, biberler yıkanır fotoğraftaki doğranır.
- Tavuk göğsüde inceltip şeritler halinde doğranır, fotoğraftaki üzere kuşbaşı doğranır.
- Hazırlanan sosun içine katıp karıştırılır.
- Çöpşişlere fotoğraftaki üzere dizilir.
- Fırın tepsiye yağlı kâğıt serip hazırladığımız tavuk göğsü şişler sıralanır.
- Üzeri için yağlı kâğıt suda ıslatıp suyu sıkılır tepsinin üzeri kapatılır ki kurumasınlar lokum üzere yumuşak pişsinler.
- 180 derece fırında 1 saat denetimli pişirilir.
- Herkesin fırın ayarı farklıdır lavaş, yeşillik, ayran eşliğinde servis yapılır.
Denemek isteyenlere afiyet olsun. 💐.
Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Fırında Lokum Üzere Yumuşak Tavuk Şiş Tanımı ( Dışardan Almaya Son ) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...