reklam
reklam
reklam
reklam

FIFA başkanı ‘Türkiye’ tezahüratı yaptı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Çocukların sahalarla buluşmasını kolaylaştırma düşüncesiyle hayata geçirilen ‘FİFA Arena’ projesinin Türkiye etabının resmi açılışı dün yapıldı. Riva’daki Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu’nda gerçekleştirilen törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, FİFA Başkanı Gianni İnfantino, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, FİFA Küresel Futbol Gelişim Direktörü Arsene Wenger, eski TFF başkanları Şenes Erzik, Servet Yardımcı, Nihat Özdemir, Yıldırım Demirören, Mehmet Büyükekşi ve TFF Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

SAHALARIN 11’i TAMAMLANDI

Proje kapsamında Türkiye’de bugüne kadar depremden etkilenen bölgeler başta olmak üzere 11 adet saha tamamlandı. Spor Toto Teşkilatı Ortaokulunda bulunan saha, açılışı yapılan 9’uncu saha oldu.

HER OKUL BAHÇESiNE SPOR TESiSi

Bakan Bak, törende yaptığı konuşmada, “Futbolu seven bir ülkeyiz. FİFA Arena da çok güzel bir proje. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bugüne kadar 3 bin 984 halı saha yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız, ‘Gördüğünüz her yere, okul bahçesine spor tesisi yapacaksınız’ talimatı verdi bizlere. Kendisinin vizyonuyla bunu ileri noktalara götürüyoruz” diye konuştu.

İnfantino da konuşmasında A Milli Futbol Takımı’nı Dünya Kupası’na katılma hakkı kazandığı için tebrik etti. Milli takımın bu başarısıyla futbolu seven herkesin sevindiğinin altını çizen İnfantino, şunları söyledi:

ERZiK’E ÖZEL ALKIŞ iSTEDi

“Sayın Gençlik ve Spor Bakanı, Hacıosmanoğlu ve Şenes Erzik için bir alkış alabilir miyiz? Ben bir İtalyan olarak Montella için de alkış göndermek istiyorum. 24 yıl sonra Türkiye’nin Dünya Kupası’na katılmasını sağlayan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nu da tebrik ediyorum” dedi. İnfantino, konuşmasının ardından okuldaki çocuklarla “Türkiye” tezahüratı yaptı.

Hürriyet

The post FIFA başkanı ‘Türkiye’ tezahüratı yaptı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri