- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Ocak 2025’te hayatını kaybeden arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur’un kendisi üzere müzikçi kızı Tuğçe Tayfur, üçüncü evliliğinde de aradığı memnunluğu bulamadı.
2019’da ayrıldığı Taner Şafak ile evliliğinden Taner Efe isminde bir oğlu bulunan Tayfur, 2023 yılında Muhammed Aydın ile dünyaevine girdi. Aydın ile evliliğinden Tuğçe Lina ve Necla Hira isminde iki kızı olan Tuğçe Tayfur boşanıyor.
İhanet gerekçesiyle boşanma davası açan Tuğçe Tayfur, eşi Muhammet Aydın’ın öteki bayanlarla yazışmalarını ve birlikte çekilen fotoğraflarını da mahkemeye sundu.
Tuğçe Tayfur’un menajeri Suat Filiz de ntv.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Boşanma davası açıldı. İsimli süreç sürüyor” tabirlerini kullandı.
ÇOCUKLARIYLA POZ VERDİ
37 yaşındaki Tuğçe Tayfur dün de çocuklarıyla memnunluk pozunu paylaştı. Üç çocuğuyla objektif karşısına geçen ünlü isim, “…Çocuklarımı sarmalamışken çekin bizi” tabirlerini not düştü.
DAHA EVVEL DE KRİZ YAŞADILAR
Öte yandan Tuğçe Tayfur daha evvel de gebeyken Muhammet Aydın ile evliliğinde kriz yaşamış ve manidar paylaşımlarıyla ilgili şu tabirleri kullanmıştı:
“Kadınlar seviyor benim kocalarımı. Daima gebeyken yaşıyorum ben bu 3’üncü şahıs muhabbetlerini. Birinci kez gelmiyor yani başıma, alışığım. He bu ortada yazışma var ortada… Daha ilerisini bu kocamda yaşamadım çok şükür fakat o potansiyeli anlamadım değil. Alın zirve tepe kullanın…”
NTV
The post Ferdi Tayfur’ın kızı Tuğçe Tayfur boşanıyor. İhanet gerekçesiyle dava açtı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...