- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Bir müddettir kanser tedavisi gören Altay, 16 Ocak’ta Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Tedavisine 20 Ocak’tan bu yana ağır bakım servisinde devam edilen Altay, bugün hayatını kaybetti.
AK Parti Uşak Vilayet Başkanlığından yapılan açıklamada, “Uzun yıllar kentimize hizmet etmiş olan evvelki periyot milletvekilimiz Mehmet Altay ağabeyimizin vefat ettiğini büyük hüzünle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Cenabıallah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, teşkilatımıza ve tüm hemşehrilerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.” tabirleri kullanıldı.
Açıklamada, Altay’ın cenazesinin, yarın Ulubey ilçesindeki Halil Efendi Mescidi’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının akabinde toprağa verileceği belirtildi.
KURTULMUŞ’TAN TAZİYE MESAJI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından yayımladığı bildiride, “Önceki dönem AK Parti Uşak Milletvekili, kıymetli kardeşimiz Mehmet Altay’ın vefatını derin bir kederle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Yeri cennet olsun.” sözlerine yer verdi.
NTV
The post Eski AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay hayatını kaybetti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...