reklam
reklam
reklam
reklam

Dört vilayette eğitime kar manisi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
dort-vilayette-egitime-kar-manisi-0-QRIRWbxj.jpg

dort-vilayette-egitime-kar-manisi-1-NQuQS3kC.jpg

AĞRI

Ağrı’da tesirli olan ağır kar nedeniyle vilayet genelindeki köy okulları ve taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitime orta verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, meteorolojik bilgiler doğrultusunda çarşamba günü için vilayet genelinde ağır kar yağışı beklendiği belirtildi.

Açıklamada, ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklar ve buzlanma riski dikkate alınarak vilayet genelindeki köy okullarında ve taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitime orta verildiği tabir edildi.

dort-vilayette-egitime-kar-manisi-2-3uNORv5X.jpg

VAN’IN ÜÇ İLÇESİNDE OKULLAR BİR GÜN TATİL

Van’ın Çaldıran, Muradiye ve Saray ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime bir gün orta verildi.

Saray Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan değerlendirmeler sonucunda ilçede kar yağışının tesirini sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, “Kar yağışı, buzlanma ve sis nedeniyle 11 Şubat Çarşamba günü tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarının yanı sıra halk eğitimi, aile takviye ve rehabilitasyon merkezleri de dahil olmak üzere öğretime bir gün müddetle orta verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve gebe çalışanımız idari müsaadeli sayılacaktır.” denildi.

Çaldıran ve Muradiye Kaymakamlıklarından yapılan açıklamalarda da tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında yarın eğitime orta verildiği, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve gebe işçi ile 0-6 yaş çocuğu olan annelerin idari müsaadeli sayılacağı duyuruldu.

dort-vilayette-egitime-kar-manisi-3-9xpJVd4s.jpg

ERZURUM

Valilikten yapılan açıklamada, Erzurum’da tesirli olan kar yağışı, soğuk hava, don ve buzlanma riski nedeniyle 11 Şubat Çarşamba günü, merkez Yakutiye, Palandöken ve Aziziye ilçelerindeki resmi, özel, birinci ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 1 gün mühletle orta verildiği belirtildi.

Aynı tarihte, gebe ve engelli kamu çalışanının de 1 gün mühletle idari müsaadeli sayılacağı kaydedilen açıklamada, vatandaşlar, buzlanma ve don riskine karşı dikkatli olmaları, zarurî olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarıldı.

dort-vilayette-egitime-kar-manisi-4-Swx2awN2.jpg

MUŞ

Varto Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede meteorolojik ikazlar doğrultusunda kar yağışının tesirini sürdürmesinin beklendiği belirtildi.

Kar yağışı nedeniyle oluşabilecek risk ve aksiliklere karşı önlem gayesiyle ilçe genelindeki tüm okullarda bugün eğitime orta verildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında vazife yapan gebe, engelli ve ağır kronik hastalığı bulunan işçi ile çocuğu anaokulu ve kreşlere devam eden işçinin de 1 gün idari müsaadeli sayılmasına karar verilmiştir.”

Bulanık ve Malazgirt kaymakamlıklarından yapılan açıklamalarda ise ağır kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle 11 Şubat Çarşamba günü köylerdeki ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün orta verildiği duyuruldu.

dort-vilayette-egitime-kar-manisi-5-psp6h917.jpg

NTV

The post Dört vilayette eğitime kar manisi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri