reklam
reklam
reklam
reklam

Çocuk yaşta evlendirilip kanser oldu, 16 ameliyatla birlikte hayata tutundu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
cocuk-yasta-evlendirilip-kanser-oldu-16-ameliyatla-birlikte-hayata-tutundu-0-4y9G8ZIw.jpg

Kırşehir’de yaşayan Satı Kokluk çocuk yaşta evlendirildi. Yaşadığı bu tarmvayla da kalmadı hayat ona zorluklar yaşatmaya devam etti. 4 çocuğunu büyütmeye çalışırken kızına böbreğini verdi bu basamağın akabinde eşinden boşandı. Kokluk, “Kızım hastalandığında ona böbreğimi verdim. Bir mühlet sonra eşimden ayrıldım. Hayatın mutsuz tarafına bakmadan hayatımı sürdürmeye çalıştım” dedi. Yaklaşık 5 yıl evvel lenf kanserine yakalandığını anlatan Kokluk, bu süreçte büyük bir gayret verdiğini belirtti. Kokluk; “Kimsem yok. Bugüne kadar 16 ameliyat geçirdim. Nasıl ayakta durduğumu ben de bilmiyorum. Lakin tekrar de hayata tutunmaya çalışıyorum” diye konuştu.

İşkur aracılığı ile çalışan azimli bayan, bayanlara ekonomik özgürlükleri konusunda “Kadınlar ayakta durabilmek için kendi ekonomik özgürlüklerini kazanmalı. Hayatta güçlü olmak zorundayız” tabirleriyle tavsiyelerde bulundu.

NTV

The post Çocuk yaşta evlendirilip kanser oldu, 16 ameliyatla birlikte hayata tutundu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri