- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Çikolatalı Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 200 gram tereyağ yahut sana yağ
- 80 gramlık 2 adet bitter çikolata
- 1 su bardağı şeker
- 3 adet yumurta
- 1 pk vanilya
- 1 su bardağı un
- İstediğiniz kadar dondurulmuş meyveler
Çikolatalı Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce küçük bir tencerede yağımızı ısıtıp eritiyoruz. Yağ eriyene kadar o sırada çikolatamızı kırıp bekliyoruz.
- Erittiğimiz yağı daha sonra köşeye alıp ocağı kapatıyoruz, parçaladığımız çikolatayı içine koyarak karıştırmaya başlıyoruz.
- Sonra harç için bir kapta yumurtalarımızı kırıyoruz, peşine şekerimizi ilave edip çırpmaya başlıyoruz. Köpük ve rengi değişene kadar bu çırpmaya devam ediyoruz.
- İyice karışmış kabımıza çikolatamızı ekleyip çırpmaya devan ediyoruz.
- Son süreç olarak 1 bardak unumuzu ve vanilyamızı da ekledikten sonra karıştırma süreci devam ediyor.
- Güzel bir kıvam elde ettiğimiz vakit konutunuzda ki küçük yahut orta uzunluk bir borcama yağlı kağıt üzerine ek etmeye başlıyoruz.
- Üzerine meyveleri dizmeye başlayabiliriz meyveler sizin büsbütün göz zevkinize kadar koyabilirsiniz, senoşum meyvesi bol istediği için ben karıştırdığımız harcın içinide 1 avuç kadar daha öncesinden atmıştım.
- 170 derecede alt ve üst fansız ayarda evvelden ısıttıysanız 30 dakika ısıtmadıysanız 40 dakika kâfi olacaktır.
- Veee harika tadım için 1 saat dinlendirip yemeye başlayabilirsiniz.
Çok kıymetli kriter ! senoşum tatlı istesin ben her vakit yaparım. Sevdiklerinizi memnun etmek herzaman sizin elinizde
Çikolatalı Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Çikolatalı Browni first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...