- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fildişi Sahili, 2026 Dünya Kupası E Grubu’ndaki 3. maçında Curaçao ile kozlarını paylaşıyor.
CANLI ANLATIM
İlk yarı oynanıyor
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Curaçao: 0
Fildişi Sahili: 0
Goller
İLK 11’LER
Curaçao: Room, Brenet, Gaari, Obispo, Floranus, Fonville, Chong, Comenencia, L. Bacuna, J. Bacuna, Locadia.
Fildişi Sahili: Fofana, Doue, Kossounou, Diomande, Operi, Yan Diomande, Sangare, Kessie, Diallo, Bonny, Pepe.
CURAÇAO – FİLDİŞİ SAHİLİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
Karşılaşma Türkiye saati ile 23:00’te başladı. Futbolseverlerin merakla beklediği Curaçao – Fildişi Sahili mücadelesi, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izlenebiliyor.
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: Curaçao Fildişi Sahili (Dünya Kupası maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
CANLI ANLATIM
İlk yarı oynanıyor
Haberlerimizi Google’da Takip Edin
En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.
Google’da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
Curaçao: 0
Fildişi Sahili: 0
Goller
İLK 11’LER
Curaçao: Room, Brenet, Gaari, Obispo, Floranus, Fonville, Chong, Comenencia, L. Bacuna, J. Bacuna, Locadia.
Fildişi Sahili: Fofana, Doue, Kossounou, Diomande, Operi, Yan Diomande, Sangare, Kessie, Diallo, Bonny, Pepe.
CURAÇAO – FİLDİŞİ SAHİLİ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
Karşılaşma Türkiye saati ile 23:00’te başladı. Futbolseverlerin merakla beklediği Curaçao – Fildişi Sahili mücadelesi, TRT Spor ekranlarından naklen ve şifresiz olarak izlenebiliyor.
Hürriyet
The post Canlı Anlatım: Curaçao Fildişi Sahili (Dünya Kupası maçı) first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...