reklam
reklam
reklam
reklam

BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHİ 2026 | MEB bursluluk sınavı (İOKBS) ne zaman, hangi gün yapılacak? İOKBS başvuru tarihi belli oldu mu?

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
bursluluk-sinavi-basvuru-tarihi-2026-meb-bursluluk-sinavi-iokbs-ne-zaman-hangi-gun-XaWxDIFW.jpg

Bursluluk sınavı tarihi 2026 sınava kısa süre kala öğrencilerin yoğunlaştığı konulardan oldu. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşecek. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sınavı her yıl, resmî ve özel ortaokullar, imam hatip ortaokulları ile özel eğitim ortaokullarının 5, 6, 7 ve 8. sınıfları ile ortaöğretim kurumlarının hazırlık, 9, 10 ve 11.sınıflarında eğitim gören öğrenciler için uygulanıyor. Sınav sonucunda öğrencileri burs desteğinden yararlanıyor. Peki, bursluluk sınavı ne zaman? Bursluluk sınavı başvurusu ne zaman, hangi tarihte? İşte, o konu hakkında bilgiler.

bursluluk-sinavi-basvuru-tarihi-2026-meb-bursluluk-sinavi-iokbs-ne-zaman-hangi-gun-LvFP5EIJ.jpg

2026 BURSLULUK SINAVI NE ZAMAN?

Bursluluk sınavı tarihi MEB tarafından yayınlanan 2026 Yılı Sınav Uygulama Takvimi ile açıklandı.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (5, 6, 7, 8, 9, 10, 11. Sınıflar ve Hazırlık Sınıfı) 2026/İOKBS sınavı 26 Nisan 2026 tarihinde yapılacak.

bursluluk-sinavi-basvuru-tarihi-2026-meb-bursluluk-sinavi-iokbs-ne-zaman-hangi-gun-7lirwYEI.jpg

İOKBS 2026 BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Bursluluk Sınavı 2026 için başvuru takvimi henüz açıklanmadı. İOKBS başvuru kılavuzu ile takvim ve başvuru şartları gibi detaylar da netleşecek.

bursluluk-sinavi-basvuru-tarihi-2026-meb-bursluluk-sinavi-iokbs-ne-zaman-hangi-gun-8g8eq8ny.jpg

Hürriyet

The post BURSLULUK SINAVI BAŞVURU TARİHİ 2026 | MEB bursluluk sınavı (İOKBS) ne zaman, hangi gün yapılacak? İOKBS başvuru tarihi belli oldu mu? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri