reklam
reklam
reklam
reklam

Bugün okullar tatil mi 12 Şubat 2026 son dakika | Muğla’da okullar tatil edildi mi, nerelerde okullar tatil? Bodrum ve Milas’ta okul var mı? Peş peşe

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-VFk4lcer.jpg

Muğla’da okullar tatil mi, bugün (12 Şubat) okul var mı? sağanak yağışın Ege Bölgesi’nde görülmesinin ardından gündeme geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava durumu değerlendirmelerine göre kuvvetli yağış Muğla ve çevre illerde etkili oldu. Olumsuz hava şartları nedeniyle ise Muğla’nın bazı yerlerinde eğitim öğretime ara verildi. İşte, ayrıntılar.

bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-lWnjRfDX.jpg

MİLAS VE BODRUM’DA OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün fırtına ve yoğun yağış uyarısı sonrası Bodrum ve Milas’ta 12 Şubat (Bugün) tarihinde eğitime bir gün ara verildi.

Bodrum ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan yazılı duyuruda, resmi ve özel tüm eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, gündüz bakım evleri ile kursların 12 Şubat Perşembe günü tatil edildiği bildirildi.

bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-GVcnQSLj.jpg

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan veriler ve yapılan son uyarılar çerçevesinde, 12 Şubat Perşembe günü ilçemizde yoğun yağış ve olumsuz hava şartları beklenmektedir. Bu kapsamda; herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına, ilçemiz genelindeki Resmi ve Özel Eğitim Kurumlarımızda, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde, gündüz bakım evleri ve kurslarda eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.

bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-H2C2O45j.jpg

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise “Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeler ve bölgemiz için yayımlanan meteorolojik uyarılar doğrultusunda; ilçemizde etkili olması beklenen yoğun yağış ve olumsuz hava şartları sebebiyle, tedbir amacıyla 12 Şubat Perşembe günü ilçemiz genelindeki tüm resmî ve özel eğitim kurumlarında eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın güvenliği önceliğimizdir” denildi.

bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-35WPXBuT.jpg

NERELERDE OKULLAR TATİL?

Muğla Milas ve Bodrum dışında diğer illerden tatil açıklaması gelmedi.

bugun-okullar-tatil-mi-12-subat-2026-son-dakika-muglada-okullar-tatil-edildi-SQ7huE8t.jpg

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA DURUMU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege’de kuvvetli, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde çok kuvvetli ve yerel şiddetli olması bekleniyor. Rüzgârın, güneyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde (40-80 km/saat) bekleniyor.

AFYONKARAHİSAR 3°C, 11°C
Çok bulutlu, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

AYDIN 10°C, 17°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İZMİR 10°C, 17°C
Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

MUĞLA 6°C, 12°C

Hürriyet

The post Bugün okullar tatil mi 12 Şubat 2026 son dakika | Muğla’da okullar tatil edildi mi, nerelerde okullar tatil? Bodrum ve Milas’ta okul var mı? Peş peşe açıklama geldi! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri