reklam
reklam
reklam
reklam

Beyaz’la Joker’de duygu dolu anlar!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
beyazla-jokerde-duygu-dolu-anlar-0-NLJWDzTn.jpg

Malatya’da depremzede olarak yaşamını sürdüren Fatma Arat, Konteyner Kent’te sahiplendiği köpeği Boncuk ile sanal medyada milyonların sevgisini kazanmasının ardından Beyazıt Öztürk’ün konuğu olacak.

30 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Arat’ın köpeği Boncuk’a şarkı söylediği ve “Hanimişi Gutti Mottişim…” sözleriyle hafızalara kazınan o samimi anlar, kısa sürede viral oldu. Doğallığıyla dikkat çeken video, 30 milyondan fazla izlenme alarak Fatma Arat ve Boncuk’u sanal medyada bir fenomene dönüştürdü.

beyazla-jokerde-duygu-dolu-anlar-1-Oii57qkb.jpg

“ONLARI İYİLEŞTİRMEK, BENİ İYİLEŞTİRİYOR”

Programda kazanacağı ödülü harcamaktan ziyade geleceğine yatırım yapmak istediğini belirten Fatma Arat, hayvanlara yardım etmenin kendisi için bir iyileşme süreci olduğunu ifade etti. “Onları iyileştirmek, beni iyileştirmek demek” sözleriyle duygu dolu anlar yaşadı.

beyazla-jokerde-duygu-dolu-anlar-2-9XE9i6zO.jpg

BONCUK’LA KURULAN BAĞ, HERKESİ ETKİLEDİ

Samimiyeti, güçlü duruşu ve Boncuk’la kurduğu özel bağla izleyicilerin gönlünü kazanan Fatma Arat’ın konuk olduğu Beyaz’la Joker, bu hafta ekrana umut, sevgi ve gözyaşı taşıyacak. Beyazıt Öztürk’ün Arat için hazırladığı sürpriz ise geceye damga vurmaya hazırlanıyor.

Yapımını Erdi Yapım ve CB Yapım’ın üstlendiği Beyaz’la Joker, bu akşam 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Hürriyet

The post Beyaz’la Joker’de duygu dolu anlar! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri