reklam
reklam
reklam
reklam

Aziz Yıldırım, ‘Şampiyon olacağız’ dedi: ‘Yeter artık’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’da yapılacak inanılmaz seçime yaklaşılırken lider adaylarından Aziz Yıldırım, “Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak. Çocuklardan başlayarak, hiçbirimiz gözyaşı dökmeyeceğiz. Kâfi artık” dedi.

Yıldırım, “100. yılda olduğu üzere bütün branşlarda 120. yılda da başarıyı sağlayacağız. Teknik heyete tam karar vermedik. Oturacağız konuşacağız. Yalnız geçmişte Fenerbahçe’ye hizmet etmiş Kuyt, Volkan, Dzeko üzere oyuncuların da bu idare takımı içerisinde olmasını istek ediyoruz. Zira ‘Fenerbahçe ruhu’ diyoruz. Bu ruh Samandıra’dır” diye konuştu.

Aziz Yıldırım, “Statta bütün tribünler birleşecek ‘Ben ondanım şundanım’ yok. Yoksa tribünlere çıkarım. O kadar kararlıyım. Hepimizin Fenerbahçe’ye borcu var, hepimiz bu borcu ödemeliyiz. Birlik ve birlikte olma kaidesini sağlayacağız. Bundan sonra bu gidişat durmazsa bu çok makûs yıllara sarfiyat. O vakit hepimiz daha çok üzülürüz” sözlerini kullandı.

SAFİ’DEN SERT SÖZLER

Fenerbahçe lider adayı Hakan Safi, rakibi Aziz Yıldırım’a reaksiyon gösterip, “2018’de şampiyon olduk mu? 2017’de olduk mu? 2016’da olduk mu? 2015’te olduk mu? Rakibime buradan söylüyorum. Sen zati son 4 sene bu işleri beceremedin! Artık çıkıyorsun karşımıza, diyorsunuz ki ‘Tecrübe, deneyim..’ 4’te 0 yaptın” dedi. Safi, Yıldırım’a yönelik kelamlarına şöyle devam etti:

“Değerli rakibimiz daha yeni öğrenmiş. Kerem Aktürkoğlu’nun bütün maaşını bu kardeşiniz karşılıyor, bonservisini kulübümüz karşılıyor. Bunu pahalı rakibimizin yeni öğrenmesi başka bir keyif veriyor açıkçası. Biz bu işi yapalı 1 sene geçti. Diyorsunuz ya ‘Benim idarede 5 tane Hakan Safi var’ diye. Gördünüz mü 5 tane Hakan Safi’yi? Var mı arkadaşlar? Varsa buyursun yapsın! Hodri meydan! Bu iş lafla olmuyor. Bir Kerem Aktürkoğlu daha kazanalım.”

Cumhuriyet

The post Aziz Yıldırım, ‘Şampiyon olacağız’ dedi: ‘Yeter artık’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri