reklam
reklam
reklam
reklam

Avrupa’da ve ulusal kadroda parladı, talepler peş peşe geldi. Galatasaray’ın isteği ortaya çıktı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Galatasaray’ın Trabzonspor’dan transfer ettiği Uğurcan Çakır’ın Avrupa’dan talipleri artıyor.

Sarı kırmızılı takıma transferi sonrası Vincenzo Montella’nın as kaleci olarak vazife verdiği Uğurcan Çakır , Romanya ve Kosova maçlarında da kaleye geçti.

BONSERVİS BELİRLENDİ

Çakır, Kosova maçındaki kurtarışıyla Dünya Kupası bileti alınmasında tesirli oldu.

29 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’da gösterdiği performansla Avrupa’dan birçok grubun transfer listesine girdi. Sabah’ın haberine nazaran; Talepleri olan Çakır için Galatasaray en az 40 milyon euro bonservis istiyor.

“İYİ Kİ ALMIŞIZ”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Uğurcan Çakır’dan övgü dolu sözlerle bahsetmişti.

Özbek, “O gün en güzel tercih Uğurcan Çakır’dı. Uğurcan bana nazaran eksiksiz bir katkı verdi. Güzel ki almışız diyorum. Burası şahsıma ilişkin bir kulüp olsa daha rahat harcama yapardım ancak biz buraya hizmet etmeye geldik. Galatasaray’ın bir delikli kuruşunu harcarken 80 defa düşünüyor, muhasebe ediyoruz. Buna emin olabilirsiniz.” tabirlerini kullandı.

TÜRKİYE’DE EN YÜKSEK BEDELLE SATILAN ÜÇÜNCÜ OYUNCU OLDU

Avrupa’da maça çıkması halinde 3 milyon euroluk bonus unsuru yer alan ve bu unsur devreye giren Çakır, kelam konusu satışın akabinde Türkiye’de en yüksek bedelle satılan üçüncü oyuncu pozisyonuna gelmişti. Trabzonspor’a toplamda 30.5 milyon euro ödenmişti.

Galatasaray, Fransız oyuncu Sacha Boey’u ve Fenerbahçe de ulusal futbolcu Ferdi Kadıoğlu’nu 30’ar milyon euro bonservis bedeliyle kadrodan göndererek Türkiye’de bonservis rekoru kırdı.

Uğurcan, 27,5 milyon euroluk fiyatıyla bu iki transferin akabinde Türkiye’de en yüksek bedelle satılan oyuncu oldu.

NTV

The post Avrupa’da ve ulusal kadroda parladı, talepler peş peşe geldi. Galatasaray’ın isteği ortaya çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri