- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
ATA AÖF final sonuçları açıklandı mı? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi duyurusu ile netlik kazandı. 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Final Sınavı 10-11 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirildi. Söz konusu sınav 3 oturumda düzenlendi. Sınav sonuçları OBS, ÖYS’den, ATA AOF Hibrit ve ATAAOF OYS uygulamalarından görüntülenebilecek. işte, ATA AÖF final sınavı sonuçları sorgulama ekranı ve ayrıntılar.
ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI AÇIKLANDI
ATA AÖF final sınav sonuçları açıklandı. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen öğrenciler, Öğrenme Yönetim Sistemi’nde (ÖYS) yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını Pazar (18 Ocak 2026) günü saat 17.00’a kadar iletebilecek.
Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacak. Yapılan itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden sağlanacak.
ATA AÖF FİNAL SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?
Atatürk Üniversitesi ATA AÖF final sınavı sonuçlarına OBS, ÖYS’den, ATA AOF Hibrit ve ATAAOF OYS uygulamalarından ulaşılabilecek.
Sonuçlar neticesinde mezuniyet hakkı kazanan öğrencilerimizin e-Devlet bilgilerinin işlenmesi ise sonuç itiraz süreci tamamlandığında gerçekleşecek.
Hürriyet
The post ATA AÖF SINAV SONUÇLARI (FİNAL SINAVI) SORGULAMA EKRANI 2026 | ATA AÖF final sonuçları açıklandı! Atatürk Üniversitesi AÖF sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...