reklam
reklam
reklam
reklam

[3-6 Nisan] 1.600 TL Değerindeki 2 Oyun Bu Hafta Sonu Steam’de Ücretsiz

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Dünyanın en popüler oyun platformu Steam, zaman zaman bazı oyunları ücretsiz olarak oynamanıza izin veriyor. Şimdi ise 3-6 Nisan tarihleri arasında Steam’de ücretsiz oynayabileceğiniz oyunlar açıklandı.

İçerikten Görseller

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-0-LUn4iRLh.jpg

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-1-7B9p2DmZ.jpg

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-2-XdmmUBEp.jpg

+ −

‹ ›

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-3-L8szCCuM.jpg

Steam’in bu yeni kampanyası kapsamında 2 oyunu ücretsiz bir şekilde deneyebileceksiniz. Aşağıdan bu oyunları ve normal fiyatlarını görebilirsiniz. Oyunlar, kısa süreliğine ücretsiz oynanabilecek. Zamanları dolduktan sonra oynadıktan sonra yeniden satın almanız gerekecek.

İçerikten Görseller

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-0-LUn4iRLh.jpg

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-1-7B9p2DmZ.jpg

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-2-XdmmUBEp.jpg

+ −

‹ ›

3-6-nisan-1600-tl-degerindeki-2-oyun-bu-hafta-sonu-steamde-ucretsiz-3-L8szCCuM.jpg

Steam’de bu hafta ücretsiz olan oyunlar

OyunNormal Fiyatı
House Flipper14.99$
Subnautica20.99$

Steam’de ücretsiz olan oyunları nasıl deneyebilirsiniz?

• Adım #1: Oyunların Steam sayfasına girin.
  • Adım #2: Açılan sayfada oyun bilgilerinin hemen altında yer alan fiyat gibi bilgilerin yer aldığı kısma gelin.
  • Adım #3: Buradaki “Oyunu Oyna” butonuna basarak ücretsiz olarak oyunu yükleyip oynayın.

Kaynak : Webtekno

The post [3-6 Nisan] 1.600 TL Değerindeki 2 Oyun Bu Hafta Sonu Steam’de Ücretsiz first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri