reklam
reklam
reklam
reklam

Yeni BMW 7 Serisi Görücüye Çıktı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Otomotiv dünyasının premium markalarından BMW, amiral gemisi sedan modelinin en yeni üyesini araba tutkunlarının beğenisine sundu. Resmi kanallar üzerinden “Adanmışlığa bir övgü” (A tribute to dedication) sloganıyla duyurulan yeni BMW 7 Serisi, lüks ve mühendisliğin hudutlarını bir defa daha zorlayarak premium araba standartlarını tekrar tanımlamaya hazırlanıyor.

“Her Milde Daha Fazlasını Arayanlar İçin Tasarlandı”

Şirketin yayınladığı tanıtım metninde, yeni 7 Serisi’nin sürüş dinamiklerine ve lüks vizyonuna dair epeyce savlı sözlere yer veriliyor. “Her milde daha fazlasını arayanlar için üretildi” ve “Eşi gibisi görülmemiş bir tecrübe sunmak üzere geliştirildi” vurgularıyla sahneye çıkan araç; yalnızca bir ulaşım aracı olmanın ötesinde, şoförüne eşsiz bir konfor, teknoloji ve itibar sunmayı hedefliyor.

BMW’nin yenilikçi tasarım vizyonunu yansıtan bu model, markanın sadık kitlesinde büyük bir heyecan yarattı.

A tribute to dedication.

Introducing the new BMW 7.
#BMW #THENEWBMW7 #7Series pic.twitter.com/AqpoY7JPtA

— BMW (@BMW) April 22, 2026

BMW 740 xDrive Sedan: Ön Yakıt Tüketimi ve Emisyon Değerleri

Tanıtımla birlikte merakla beklenen BMW 740 xDrive Sedan modeline ilişkin birtakım teknik datalar ve çevresel tüketim bedelleri de paylaşıldı. Alman “Pkw-EnVKV” maddelerine ve WLTP (Dünya Çapında Uyumlu Hafif Araç Test Prosedürü) standartlarına dayanan birinci resmi bilgilere nazaran aracın tüketim kıymetleri şu halde listeleniyor:

• Ortalama Yakıt Tüketimi (WLTP): 100 kilometrede 9.3 – 8.3 litre
  • Ortalama CO₂ Emisyonu (WLTP): Kilometrede 211 – 189 gram

BMW yetkilileri, araç için şu an kesin ve bağlayıcı WLTP kıymetlerinin tam olarak onaylanmadığını, açıklanan bu sayıların ön pahalar (preliminary values) olduğunu bilhassa belirtiyor. Katılaşmış bilgilerin aracın yollara çıkış tarihine gerçek netleşmesi bekleniyor.

Shiftdelete

The post Yeni BMW 7 Serisi Görücüye Çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri