reklam
reklam
reklam
reklam

Victor Osimhen, Galatasaray’ın amacındaki yıldızları tek tek açıkladı: “İkna etmek için uğraşıyorum”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-0-XnBRRELs.jpg

victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-1-tPm4sUEZ.jpg

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 7. haftasında Atletico Madrid ile kozlarını paylaştı.

Sarı-kırmızılılar, RAMS Park’ta oynanan karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray’ın dünyaca ünlü santrforu Victor Osimhen, müsabakanın akabinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Nijeryalı futbolcunun kelamları:

victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-2-xgJyZvAE.jpg

“GALATASARAY’I ÇOK ÖZLEDİM”

“Galatasaray’ı çok fazla özledim. Güçlü bir rakibe karşı özledim. Grup arkadaşlarımı tebrik ederim, büyük bir rakibe karşı âlâ bir iş çıkardık. Maç %50-%50 üzereydi. Birtakım yerlerde maçı bitirme talihimizi vardı. Memnunum performansımızdan.”

victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-3-pPBBgUQY.jpg

“ATLETICO’YA KARŞI OYNADIĞIMIZ ÜZERE OYNAMALIYIZ”

“Manchester City dünyanın en âlâ gruplarından biri. Evvel lige, sonra o maça odaklanacağız. Kolay olmayacak lakin kadroma güveniyorum. Ortadan da bir şeyler çıkarabiliriz. Atletico’ya oynadığımız üzere oynamalıyız.”

victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-4-yUhqnKAZ.jpg

“GALATASARAY’I DAHA BÜYÜK YAPMAK İÇİN ÇABALAYACAĞIZ”

“Takım arkadaşlarım olmadan hiçbir şeyi başaramam. Ben ve grup arkadaşlarım, Galatasaray’ı daha da büyük yapmak için her vakit çabalayacağız.”

victor-osimhen-galatasarayin-amacindaki-yildizlari-tek-tek-acikladi-ikna-etmek-icin-ugrasiyorum-5-IaBc9FUT.jpg

“ONYEDIKA VE LOOKMAN’I İKNA İÇİN UĞRAŞIYORUM”

“Onyedika ve Lookman’ı ikna etmek için uğraşıyorum. Galatasaray’ı ve taraftarı anlattım. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelip bizimle oynamalarını çok isterim.”

NTV

The post Victor Osimhen, Galatasaray’ın amacındaki yıldızları tek tek açıkladı: “İkna etmek için uğraşıyorum” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri