- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Dizinin önceki bölümünde;
Hastanenin yıl dönümü yemeği Cihan’ı günler sonra Boran ve annesi ile aynı masada buluşturdu. Gecede ödül alacak olan Alya ise Alboralar’dan ayrı oturmayı tercih etti.
Alya, ödülünü hastanenin yönetim kurulu başkanı Cihan’ın elinden alırken; Boran’ın herkesin ortasında “O benim karım” diye bağırması bardağı taşıran son damla oldu.
Cihan, durumu toparladıktan sonra hesap sorma sırası Boran’daydı…
Salon çıkışında Boran’a yumruk atan Cihan’ı durdurmaya kimsenin gücü yetmedi.
Son anda gelen Alya, duruma müdahale etti ve Cihan’ı da alarak çiftlik evine döndü. Aynı dakikalarda Boran ise intikam yeminleri etmekle meşguldü.
Herkes uyuduktan sonra Boran’ı arayan Alya, ondan artık vazgeçmesini istedi. Duyduklarıyla daha da sinirlenen Alya, vasiyet videosunu avukatına vereceğini söyledi.
Kendisini zor durumda bırakacak olan videonun Alya’nın elinde olduğunu öğrenen Boran, son kozunu oynamak için sabah ilk iş hastaneye gitti.
Alya’yı tehdit eden Boran, kontrolünü her geçen dakika biraz daha kaybetti. İkili arasındaki sözlü tartışma arbedeye dönüşürken, Boran Alya’yı büyük bir çıkmazın içine soktu.
?
Dizinin yeni bölümünde;
İçerdi girdiğinde Alya’yı elinde makas, Boran’ı ise yaralı gören Cihan ve Nare şoke oldu. Boran, müdahale odasına götürülürken Alya yaşanan her şeyi tek tek Cihan’a anlattı.
Boran’ın kurduğu tuzağın farkına varan Cihan, herkesi seferber etti.
Alya’yı köşeye sıkıştırmak için her yolu deneyen Boran’a en büyük tepkiyi kardeşleri gösterdi.
Abisiyle annesinin peşinden konağa giden Cihan, kendisine silah doğrultan Boran’ı kovdu.
Sen bir Albora değilsin… Albora olmayan hiç kimse bu konağa giremez!
Sadakat’in Cihan’ı engelleme çabaları da sonuçsuz kalırken, sahneye çıkan Ecmel Boran’ı birlikte savaşmaya ikna etmeye çalıştı.
Senin arkanda dağ gibi baban var! Haydi oğlum gidelim…
Boran tercihini annesinden yana kullandı.
Bu kez Cihan’ı ikna etmek için annelik hakkını kullanan Sadakat, aldığı yanıt ile şoke oldu.
Tamam ana dediğin gibi olsun ama o bu konakta kaldığı sürece bana oğlum deme…
Alya ile birlikte çiftlik evine dönen Cihan, her cümlesi ile onu rahatlatmaya çalıştı.
Alya’nın gücünün tükenmeye başladığını fark eden Cihan, sessizce Boran’ı alt etmenin yollarını aramaya başladı. Erol’a tam yetki veren Cihan kısasa kısas bir savaşa hazırdı…
Kızının yaşadığını öğrenen Zerrin, Demir’i aradı. Bebeğine kavuşmanın hayalini kuran Zerrin, Demir’e boyun eğmekten başka çaresinin olmadığının farkındaydı.
Cihan’ın evde olmamasını fırsat bilen Sadakat, Alya’ya ulaştı. Deniz konusunda yardım edeceğini söyleyen Sadakat, Alya’ya verdiği adrese kimseye görünmeden gelmesini söyledi.
Bu son şansın yoksa Boran evladını elinden alacak
Kırılan bardağın sesine uyanan Alya, Boran’ın Deniz’i de alarak uzaklaştığını gördü.
Çığlıkla bahçeye çıkan Alya, Cihan ile karşılaştı.
Psikolojisi yaşananlara daha fazla dayanamayan Alya, Deniz’i odasında uyuduğuna ikna olunca her şeyin kötü bir rüyadan ibaret olduğunu anladı.
Alya, kimseye haber vermeden Sadakat ile buluştu. Mardin’e geldiği günden bu yana Alya’ya etmediği eziyet kalmayan Sadakat, gelinine onları ülke dışına çıkarmanın sözünü verdi.
Kayıtlara şiddete meyilli bir anne olarak geçeceksin. Al çocuğunu git Alya! Cihan ile Boran’ın ölümüne savaşını bitirmek için git… Yoksa ikisinden biri ölecek! Biliyorum Cihan’ım yıkılacak ama zaman ilaçtır, onarır…
Kalbi ile anneliği arasındaki dengeyi kaybetmeye başlayan Alya’nın kafası Sadakat’in sözleriyle iyice karıştı.
Cihan ile konuşmak için hastaneye gelen Şahin, Nare ile Yalçın’ı asansörde birlikte görünce çıldırdı. Cihan ve Alya’nın araya girmesiyle sakinleşen Şahin, karısına söz verdi.
Kıskanıyorum ne yapayım ama bir daha olmayacak söz
Zerrin’i almak için okula giden Kaya, onu Demir’in arabasına binerken gördü. Demir’in Zerrin’i kaçırdığını düşünen Kaya, ikilinin peşine düştü.
Kaya’yı atlatmayı başaran Demir, Zerrin’i bebeğine götürdü.
Deniz’i görmek için çiftliğe giden Boran, Alya ve Cihan engeliyle karşılaştı. Jandarmaya oğlunun kendisini göstermediğini söyleyen Boran’ı olay yerine gelen Sadakat sakinleştirdi.
Alboralar, akşam yemeğinde buluşurken Alya’nın bir anlık yanlnızlığını fırsat bilen Sadakat üzerindeki baskıyı arttırdı.
Gergin biten konuşmanın üzerine bir de Boran boşanmama konusunda ısrarlı olduğunu söyleyince Alya kendisini daha fazla tutamadı.
Kendisini büyük bir çıkmazın içinde hisseden Alya, uzun uzun düşündükten sonra kararını verdi.
Sadakat’i arayan Alya “Oğlum ve ben gidiyoruz” dedi.
Geceyi Cihan’ın omuzunda uyuyarak geçiren Alya, korkulu rüyasından çığlıklarla uyandı.
Hürriyet
The post Uzak Şehir’in 47. bölümünde neler oldu? Alya’nın zor sınavı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...