reklam
reklam
reklam
reklam

Trabzonspor’da penaltıların kahramanı Onana: “Ben hazır olarak doğdum”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile karşı karşıya geldi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’ndaki karşılaşmanın 90 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi ve 15’er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçildi.

Penaltılarda rakibine 3-1’lik üstünlük kuran Trabzonspor, ismini yarı finale yazdırdı. Trabzonspor’un kalecisi Andre Onana, Samsunspor’un birinci 3 penaltısında rakiplerine gol müsaadesi vermedi.

Kamerunlu file bekçisi, müsabakanın akabinde flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

Sonuçtan ötürü memnun olduklarını söyleyen deneyimli kaleci, “Öncelikle iki tarafın da kazanabileceği bir maç oldu. Rakibimiz 10 şahısla bile uygun çaba etmeye çalıştı lakin asıl tebriği hak eden kadro arkadaşlarım. Onlar da güzel uğraş gösterdiler. Çok memnunuz kazandığımız ve yarı finale çıktığımız için. Bizim ismimize âlâ bir maç oldu ve çabayı hiç bırakmadık. Bu çaba de bizi memnun ediyor.” dedi.

“BEN DOĞUŞTAN HAZIRIM”

Seri penaltı atışları sorulan Onana, “Ben hazır doğmuş birisiyim. Her vakit hazırım, hazır olmaya çalışıyorum. Beni asıl keyifli eden, kadronun kazanması. Önümüzde 3 hafta var ve kolay olmayacak. Ekip ismine çok memnunum. Bu 3 haftayı da en düzgün halde geçmek istiyoruz.” sözlerini kullandı.

NTV

The post Trabzonspor’da penaltıların kahramanı Onana: “Ben hazır olarak doğdum” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri