reklam
reklam
reklam
reklam

Toprak şovla başladı, puanı kıl payı kaçırdı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
toprak-sovla-basladi-puani-kil-payi-kacirdi-0-dIfVGznO.jpg

MotoGP Dünya Şampiyonası’nda 2026 sezonu, dün koşulan Tayland Grand Prix’si ile başladı. Buriram bölgesindeki 4 bin 554 metrelik Uluslararası Chang Pisti’nde 26 tur üzerinden koşulan yarışı, Aprilia Racing takımından İtalyan Marco Bezzecchi 39 dakika 36.270 saniyelik derecesiyle birinci sırada bitirdi. Red Bull KTM Factory’den İspanyol Pedro Acosta, Bezzecchi’nin 5.543 saniye gerisinde ikinci, Trackhouse’dan İspanyol Raul Fernandez ise liderin 9.259 saniye arkasında üçüncü sırayı aldı.

MARQUEZ’LER YARIŞ DIŞI

MotoGP’de yarışan ilk Türk pilotu olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, 21. sırada başladığı kariyerinin ilk yarışını, liderin 39.194 saniye gerisinde 17. bitirdi. Prima Pramac Yamaha takımı adına yarışan Razgatlıoğlu, ilk 15’e girseydi, kariyerinin ilk yarışından puan almayı başaracaktı. MotoGP’de ilk 15’e giren pilotlara 25 ila 1 arasında değişen puanlar veriliyor. Bu arada Toprak Razgatlıoğlu ile takım arkadaşı Jack Miller, yarış öncesi Tayland’ın geleneksel aracı Tuk-Tuk ile yapılan, izleyenlere ve sporculara neşeli anlar yaşatan yarışı kazanmayı başardı. MotoGP’nin iddialı isimlerinden Marc Marquez, motosikletinin arka lastiği patladığı için, kardeşi Alex de kaza nedeniyle yarışı tamamlayamadı. MotoGP’de sezonun ikinci yarışı Brezilya Grand Prix’si 22 Mart’ta koşulacak.

DAHA iYi BiR SONUÇ BEKLiYORDUM

Toprak Razgatlıoğlu, “Bu benim MotoGP’deki ilk tam yarışım oldu ve elbette daha iyi bir sonuç umuyordum. Ama uzun ve çok zorlu bir yarıştı. Yarış boyunca yol tutuşu oldukça sınırlıydı ve bu durum, birbirimize çok yakın yarıştığımız için tüm Yamaha pilotları için ortak bir TOPRAK RAZGATLIOĞLU: durum gibi görünüyordu” dedi.

Hürriyet

The post Toprak şovla başladı, puanı kıl payı kaçırdı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri