reklam
reklam
reklam
reklam

Teoman birinci kere açıkladı. “Annem yıllarca müzikçi olmamdan utandı”

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-0-RFV8cIrP.jpg

“İki Yabancı”, “Paramparça”, “Zamparanın Ölümü”, “Kupa Kızı ve Sinek Valesi” üzere müzikleriyle tanınan ve son yıllarda yaptığı açıklamalarla isminden kelam ettiren Teoman, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunumuyla NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına konuk oldu.

Çocukluğuna ve gençlik yıllarına dair bilinmeyenleri anlatan Teoman, annesinin müzikçi olmasından dolayı yıllardır mutsuz olduğunu itiraf etti.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-1-ITEEsLqD.jpg

ELVIS PRESLEY ÜZERE ROCK YILDIZI OLMAK İSTEMİŞ

Annesi, teyzesi ve anneannesiyle büyüdüğünden bahseden Teoman, “Babam 2 yaşında öldüğü için bir erkek figürü tanımadım. Bu yüzden benim erkek figürlerim Zagor, Elvis Presley falan oldu. Ürkek bir çocuk olarak yetişiyorsun. Sana inanç veren bir babanın eksikliği gerilim yaratıyor beşerde. Huzursuz biri olup çıkıyorsun sonunda. Onlarla büyümem kadınlığın o inceliğini öğrenmemi sağladı. Fazla maço olmayan alanlarda büyüdüm” dedi.

“Hayatım kahramanlarıma özenmekle geçti ve hala kahramanlarım var” diyen Teoman, “12-13 yaşında Elvis Presley üzere bir rock yıldızı olmaya karar verdim ve bunu söyledim” tabirlerini kullandı.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-2-RbiUNX39.jpg

“AKSİ BİR YAŞLI OLMAKTAN KORKUYORUM”

Daha evvel söylediği “Annem depresif birisidir. Ben de o denli biriyim. Dışarı çıkarken bir zırh takıyorum” kelamlarıyla alakalı konuşan Teoman, “Ben de bir sürü şey beni melankoliye götürüyor. Çocuklukta nasıl bir ortamdaysanız o size geçiyor. Annemde beğenmediğim tüm özellikler bana geçti, depresyon da dahil. Kendimi daha dingin biri yapmaya çalışıyorum. Sabahları meskenden kendimi telkin ederek çıkıyorum. Aksi ve daima arbede çıkaran insanları beğenmiyorum. Aksi bir yaşlı olmaktan çok korkuyorum. Oraya yanlışsız gitmemek için çabalıyorum” sözlerini kullandı.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-3-qeC9bMHZ.jpg

“ANNEM YAPTIĞIM İŞİ BEĞENMİYOR”

“Annen bu rock starlık problemini nasıl karşıladı?” sorusuna karşılık veren Teoman, “Annem 93 yaşında ve onu hala aşamadı. Daima zeki, efendi çocuk olarak öğretmenlerimden falan beni duyunca benim toplumda statüsü daha hoş bir şey olacağımı düşünüyor ve istiyordu. Ben müzikçi olunca yıllarca buna üzüldü ve utandı. Hala yaptığım işi beğenmiyor ve bana yakıştırmıyor. Lakin artık arkadaşları ‘Ay Teoman’ı çok seviyoruz’ dediği için memnun. Sonunda onu memnun edebildim” tabirlerini kullandı.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-4-qXXYgjeH.jpg

KAYBETTİĞİ BABASINA DAİR KONUŞTU

Seneler evvel kaybettiği babasına dair konuşmayı sevmediğini tabir eden Teoman, “İki yaşında birinin babasını kaybetmesi vefatına değil, yokluğuna üzülmek. Çocukluktaki eksiklik hiç geçmiyor” dedi ve ekledi:

“Evdeki ortam seni yoğuruyor. Şayet annen babanın yokluğunu dram üzere değil de normalleştirse daha farklı olabilirdi. Sana büyük bir acı, eksiklik hissini onlar veriyor. Mutsuz bir ebeveyn seni mutsuz ediyor.”

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-5-qUcMgpEP.jpg

TEOMAN’IN GÜNLÜK HAYATI NASIL?

Günlük hayatına dair de konuşan Teoman, “Kendime kafe adam diyorum. Sabah 8’de kafedeyim. Mutfakta hiçbir şey yapmam. Daima dışarda yerim” dedi.

Evini çok sevdiğini ve iş konuşmak dışında kimseyi çağırmadığını tabir eden ünlü müzikçi, “Hiç de olgun bir insan meskeni değil. Konutumda yemek masası yok fakat boks torbası var. Biri gelse ve meskenin benim olduğunu bilmese bir ergenin meskeni sanar” dedi.

Çok sistemli olduğunu söyleyen Teoman, “Kitaplarımı mevzularına nazaran sıralarım. Çoraplarımı bile cinsine nazaran ayırırım. Her gün kendime okuma listelerinden ödev çıkartıyorum” halinde konuştu.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-6-rQfzHFGQ.jpg

“HAYAL ETTİĞİM ÜZERE BİR BABA OLAMADIM”

2012-2015 yılları ortasında Ayşe Kaya ile evlilik yapan ve Zeyno isminden bir kızı olan Teoman, babalığıyla ilgili şunları söyledi:

“Hayal ettiğim üzere bir baba olamadım. Kendi kendime ‘Teoman sen nasıl baba olunur bilmiyorsun, kızına sahtekar değil de dürüst bir baba olsan güzel olur’ dedim. Babalık için elimden geleni yapıyorum.”

Baba olduktan sonra kendisinde nelerin değiştiğinden bahseden ünlü isim, “Artık çocuk üzere davranmaman gerektiğini biliyorsun. Aslında yaşın gitgide ilerliyor. Eski Teoman üzere bir adamı sürdüremeyeceğimi de anladım. Yalnızca babalıkla değil” dedi.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-7-pDGkNOGJ.jpg

“TEMBEL TAKLİDİ YAPIYORUM”

Taylan’ın “Magazinle çok vakit kaybetmedin mi? Sen gereğince asla tanınmıyorsun” kelamlarına cevap veren Teoman, “Çocukluğumdan beri eşek üzere çalışıyorum. Kimse beni tanımıyor. Şimdiki aklım olsa daha dikkatli olurdum” dedi.

Ardından tembel olduğuna dair açıklamaları hakkında da konuştu ve “Parodisini yapıyorum aslında büsbütün kurmaca. Okan Bayülgen yaptı bunu. Beni biraz karikatürize etti. Beşerler o sayede bana daha sempatik yaklaştı. Kendi kendime ‘Okan beni Nasreddin Hoca’ya çevirdi ben de oradan yürüyeyim’ dedim. Tembel değilim, tembel taklidi yapıyorum” dedi.

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-8-1kOMwzXp.jpg

EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞINI ANLATTI

En büyük hayal kırıklığını anlatan Teoman, “2011-2012 yıllarında müziği bırakmıştım. Bir kez bıraktım, artık daha gerçek bir şeylerle ilgilenmek istiyordum. Müziği çıkartınca hayat daha da boş geldi. ‘Kariyerini, özel hayatını hiçbir şeyi yeterli yönetemedin. Bir çocuğun bile yok’ dedim. 44 yaşındaydım o vakit, geriye bakınca abuk subuk şeyler yapmışım bir de ben kendimi zeki zannediyordum. Büyük hayal kırıklığı yaşadığım devir orasıdır.”

teoman-birinci-kere-acikladi-annem-yillarca-muzikci-olmamdan-utandi-9-lbNY5ZXw.jpg

“ÖZKAN UĞUR ÜZERE HATIRLANMAK İSTERİM”

Artık daha rasyonel birisi olduğunu ve daha dingin bir hayatı tercih ettiğini belirten ünlü isim, “Yılların serserisi artık çok düzgün bir hayat yaşıyor” diye konuştu.

Unutulmaktan da vefattan de korkmadığını tabir eden 58 yaşındaki Teoman, “Senden geriye ne kalacak?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Eskiden büyük sanatçı olmak üzere ideallerim vardı. Lakin bu artık umrumda değil. En çok istediğim şey Özkan Uğur üzere hatırlanmak. Herkeste nefis hisler uyandıran birisi olmayı isterdim.”

NTV

The post Teoman birinci kere açıkladı. “Annem yıllarca müzikçi olmamdan utandı” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri