- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Fenerbahçe Teknik Direktörü Tedesco kendilerini Avrupa Ligi’nin dışında görmediklerini, Nottingham Forest’a 3-0 yenilseler de bir mucizeye imza atabilecek kapasitede olduklarını söyledi. “Avrupa Ligi neden bitmiş olsun ki? İngiltere’ye gidiyoruz ve orada bir mucize gerçekleştirmek için azmimiz var”- diyen F.Bahçe’nin İtalyan hocası şöyle konuştu:
Çok kötü bir durumda değiliz
“Biz henüz elendik diye düşünmüyoruz. Bu büyük bir hata olur. Benim aklımda böyle bir şey yok. Sakatlıklar tabii ki kolay bir durum değil. Uzun bir sezonda böyle durumlarla karşılaşabilirsiniz. 34 maç oynadık ama hala şubat ayındayız. Ağlamayı, şikayet etmeyi sevmiyorum. Bazı opsiyonlarımız var. Bunların pozitif etkisi olacak. Çok kötü bir durumda değiliz.
Ben mesajımı sahada veririm
Sakatlıklar kötü ama benim işim çözüm bulmak. Sezon martta değil, mayısta belli olur. Ben her zaman mesajımı sahada vermeyi severim. Ben, büyük sözlerin adamı değilim. Dürüst olacağım. Buraya ilk imza attığım zaman şubat ayında böyle bir durumda olacaksın deseler kabul ederdim. Bence çoğunuz da kabul ederdiniz.”
Hürriyet
The post Tedesco’dan Nottingham Forest maçı için ‘Hiçbir şey bitmedi’ mesajı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...