reklam
reklam
reklam
reklam

Resmi Gazete kararları 26 Ocak 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
resmi-gazete-kararlari-26-ocak-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-CZL9RfKr.jpg

Bugün Resmi Gazete kararları 26 Ocak 2026 yayınlandı. Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği Resmi Gazete’de yer aldı. İşte, Resmi Gazete 26 Ocak 2026 kararları.

resmi-gazete-kararlari-26-ocak-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-x8Rm6ybM.jpg

26 OCAK RESMİ GAZETE KARARLARI

RESMİ GAZETE BUGÜNÜN KARARLARI NELER?
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
YÖNETMELİKLER

–– Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği

–– Kapadokya Üniversitesi İnsansız Hava Aracı Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Türk Hava Kurumu Üniversitesi Bilgi Toplumu Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

–– Türk Hava Kurumu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Modelleme ve Simülasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik

resmi-gazete-kararlari-26-ocak-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-PdQ4nVnr.jpg

İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları

b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

RESMİ GAZETE PDF İNDİRME LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

Hürriyet

The post Resmi Gazete kararları 26 Ocak 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri