- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Jose Mourinho, Fenerbahçe’den gönderilip Benfica’nın başına geçmesinin akabinde basın toplantılarında birçok kez “Kendi düzeyime döndüm” açıklaması yaparak sarı-lacivertlileri kızdırmıştı.
Mourinho, Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam oynayacakları Real Madrid maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında yeniden emsal bir hususa vurgu yaptı.
“PEREZ BANA ‘TEKRAR ÜST SEVİYE BİR KULÜBE KATILDIĞIN İÇİN MUTLUYUM’ DEDİ”
Real Madrid’e dönüş ihtimali ve İspanyol devinin başkanı Florentino Perez ile yakın vakitte görüşüp görüşmediği sorulan Mourinho, “Florentino Perez ile çok düzgün bir ilgim var. Benfica’ya imza attığımda bana bildiri attı. Bana ‘Tekrar üst seviye bir kulübe katıldığın için mutluyum’ dedi.” ifadelerini kullandı.
Portekizli teknik adam, Real Madrid’e mümkün dönüş olasılığıyla ilgili ise “Real Madrid’e elimden gelen her şeyi verdim. Âlâ şeyler de yaptım, makus şeyler de lakin mutlaka her şeyimi verdim ve hepsi bu. Bir profesyonel böylesine kalıcı bir izlenim bırakarak bir kulüpten ayrıldığında sonsuza dek süren bir bağ oluştuğuna inanıyorum.
12 yıl evvel ayrılmış olmama karşın dünyanın dört bir yanındaki Real Madrid taraftarlarıyla her karşılaştığımda birebir duyguyu yaşıyorum. Beşerler benimle misal bir duyguya sahipler, her vakit her şeyimi verdiğimi düşünüyorlar ve genel olarak, beşerler bana hürmet duyuyorlar. Bu mükemmel.” şeklinde konuştu.
Kaynak : Haber7
The post Real Madrid maçı öncesi ‘seviye’ diyen Mourinho Fenerbahçelileri kızdıracak first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...