- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Protein Pizza Tanımı İçin Malzemeler
Pizza tabanı için;
Üst materyaller için;
Protein Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not:Tamamen protein deposu bir katmana sahip fit pizzanın alt tabanı 400 kalori ve 40 gram protein içeriyor. Kullanılan materyalin çokluğuna bağlı olarak kalorisi değişir benim verdiğim ölçüler ile toplamı 800 kalori civarı yapıyor 2 kişi yanında salata yada kahvaltılıkla çok doyuyor.
Protein Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Protein Pizza first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...
Pizza tabanı için;
- 4 yemek kaşık lor peyniri
- 4 adet yumurta
Üst materyaller için;
- 2 adet domates
- 1 büyük biber
- 1 tatlı kaşık salça
- 1 yemek kaşık mısır
- 5 adet zeytin
- 4 kaşık ince rendelenmis kasar peyniri
- Tuz
- Kekik
- Pulbiber
Protein Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
- Hamuru için; lor peynir ve yumurtalar smotie makinasında krep kıvamı alana kadar ezdirilir.
- Yağlı kağıt serili tepsiye harç dökülerek istenilen kalınlıkta tepsiye yayılır.
- Önceden ısıtılmış fırında 200 derecede alt katman 10-15 dakika pişirilir.
- Fırındaki katmanın piştiğinden emin olmak için çatal ile denetim edilip, 1 kaşık salça, kekik, pulbiber istenilen baharatlar en alta sürülür.
- İstenilen pizza materyalleri kaşar haricinde serpiştirilir ve fırına verilir.
- Malzemeleri düzgünce pişen pizzamıza en son fırın kapatılarak kaşarı eklenir 3 dakika daha beklenerek fırından çıkartılır.
Not:Tamamen protein deposu bir katmana sahip fit pizzanın alt tabanı 400 kalori ve 40 gram protein içeriyor. Kullanılan materyalin çokluğuna bağlı olarak kalorisi değişir benim verdiğim ölçüler ile toplamı 800 kalori civarı yapıyor 2 kişi yanında salata yada kahvaltılıkla çok doyuyor.
Protein Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Protein Pizza first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...