reklam
reklam
reklam
reklam

Olimpiyat madalyasını kazandı, sevgilisini aldattığını itiraf etti

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
olimpiyat-madalyasini-kazandi-sevgilisini-aldattigini-itiraf-etti-0-1kSI7sEW.jpg

olimpiyat-madalyasini-kazandi-sevgilisini-aldattigini-itiraf-etti-1-PA9pLHPm.jpg

DEVLET TELEVİZYONUNDA ALDATMA İTİFARI

2026 Milan-Cortina Kış Olimpiyatları’nda erkekler 20 km ferdî biatlon yarışında bronz madalya kazanan 28 yaşındaki Sturla Holm Laegreid, yarışın çabucak akabinde Norveç devlet televizyonu NRK’ye verdiği röportajda özel hayatına dair bir itirafta bulundu.

Kariyerinin birinci ferdi Olimpiyat madalyasını kazanan sportmen, altı ay evvel tanıştığı ve “hayatımın aşkı” olarak tanımladığı sevgilisini üç ay evvel aldattığını açıkladı. Bu durumu “hayatımın en büyük hatası” olarak nitelendiren Laegreid, itirafı sırasında duygusal anlar yaşadı.

olimpiyat-madalyasini-kazandi-sevgilisini-aldattigini-itiraf-etti-2-iAb9VhBY.jpg

“BENİ HALA SEVEBİLİR DİYE UMUYORUM”

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Laegreid, partnerine durumu bir hafta evvel açıkladığını ve o günden beri “hayatının en berbat haftasını” geçirdiğini belirtti. Norveç gazetesi VG’ye konuşan atlet, “Çözebilmemin tek yolu her şeyi anlatmak, her şeyi masaya yatırmaktı; tahminen hala beni sevebilir diye umuyorum. Kaybedecek hiçbir şeyim yok,” dedi.

Sporun son günlerde ikinci planda kaldığını vurgulayan Laegreid, âlâ bir rol model olmak istediğini lakin yanlışlarını da kabul etmesi gerektiğini lisana getirdi.

olimpiyat-madalyasini-kazandi-sevgilisini-aldattigini-itiraf-etti-3-dSJF61RU.jpg

TAKIM ARKADAŞINDAN “ZAMANLAMA HATALI” YORUMU

Laegreid’in bu itirafı spor dünyasında tartışmalara yol açtı. Eski grup arkadaşı, 5 Olimpiyat şampiyonu Johannes Thingnes Boe, itirafın yerinin ve zamanlamasının yanlış olduğunu savunarak, “Tamamen sürpriz oldu; pişman bir genç gördük ancak zamanlama kusurluydu,” dedi.

Öte yandan yarış sonrası duygusal bir atmosfer hakimdi. Altın madalya kazanan Johan-Olav Botn ve bronz madalyalı Laegreid, kazandıkları başarıyı Aralık ayında hayatını kaybeden kadro arkadaşları Sivert Guttorm Bakken’e adadıklarını belirterek, “O bizi üstten izliyordu,” açıklamasında bulundular.

Bakken, 2026 Kış Olimpiyatları’na hazırlanmak için gittiği İtalya’nın Varena kentinde bir otel odasında meyyit bulunmuş, vefat nedeni açıklanmamıştı.

NTV

The post Olimpiyat madalyasını kazandı, sevgilisini aldattığını itiraf etti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri