reklam
reklam
reklam
reklam

Okan Buruk’tan ‘Manav’ imajıyla ilgili açıklama: ‘Saçma şeyler görüyoruz’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
okan-buruktan-manav-imajiyla-ilgili-aciklama-sacma-seyler-goruyoruz-0-aC3pZJHI.jpg

Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk’un Bebek’teki bir manavda ortaya çıkan imajları gündem olmuştu. Uyuşturucu soruşturmasında ismi geçen Bebek Hotel’in yakınlarında çekildiği ve deneyimli teknik adamın elinde tuttuğu şeyin yasaklı husus olduğu konuşuluyordu.

Okan Buruk, Gaziantep FK maçının akabinde düzenlediği basın toplantısında argümanlara yanıt verdi. Okan Buruk şu tabirleri kullandı:

okan-buruktan-manav-imajiyla-ilgili-aciklama-sacma-seyler-goruyoruz-1-a9nCa2yP.jpg

“EVİMİN 500 METRE İLERİSİNDEKİ MANAVA GİTTİM”

“Komik şeyler görüyoruz. Saçma şeyler görüyoruz. Konutumun 500 metre ilerisinde manava gidişim. Sonra hatta manavdan yaptığım alışverişin dekontunu da çıkarttım. O devir nektar vaktiydi. Avokado, mango aldım. Bir meyveyi de yemiştim. Ben sokağa, yere hiçbir şey atmam. Cebime koydum. Bu hassasiyette bir beşerim. Komik şeyler görüyorsunuz sonra. Elinde ne vardı diyorlar. Meyve yedim. Poşetleri otomobile gönderttim. 5-6 poşetle çıkmak zorunda değilim. Saçma sapan, bel altı vuruşlar oluyor. Bunlara gülüp geçiyorum. Başa takmıyorum.”

Kaynak : Haber7

The post Okan Buruk’tan ‘Manav’ imajıyla ilgili açıklama: ‘Saçma şeyler görüyoruz’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri