- Web sitesi
- hepsigundem.com
İzmir Büyükşehir Belediyesi Roman gençleri istihdama kazandırmak için değerli bir adım attı. Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü’nün pek çok kurumun iş birliğiyle yürüttüğü, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye tarafından desteklenen “Roman Gençlerin İstihdamına Yönelik Mahallî Model Geliştirilmesi Projesi” mezunlarını verdi. Farklı alanlardaki mesleksel eğitim kurslarında eğitim alan 51 kursiyerin sertifika merasimine katılan İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Cemil Tugay, “Kimseyi kimseden ayırmadığımız, herkese tıpkı ölçüde bedelli insan olarak baktığımız, yurttaşlarımızın muhtaçlıklarının karşılandığı bir kent maksadı ile çalışıyoruz. 5 sene içinde bize gereksinim duyduğunu düşündüğümüz herkesin kapısını çalmış olacağız” dedi.
Lider Tugay: Bize gereksinim duyan herkesin kapısını çalacağız yazısı ilk önce HepsiGündem | Teknoloji,Spor,Güncel,Gündem Haberler üzerinde ortaya çıktı.
Okumaya devam et...
Lider Tugay: Bize gereksinim duyan herkesin kapısını çalacağız yazısı ilk önce HepsiGündem | Teknoloji,Spor,Güncel,Gündem Haberler üzerinde ortaya çıktı.
Okumaya devam et...