- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Şirinevler Mahallesi Bestekâr Caddesi üzerindeki bir apartmanın son katında oturan ve alkollü olduğu öğrenilen Murat K., gece yarısı kapısına gelen kızının erkek arkadaşı Berk H. (23) ile tartıştı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Murat K., meskende bulunan av tüfeğiyle gencin ayaklarına ateş etti. Ayağından yaralanan Berk H., kız arkadaşı Eylül K. ile birlikte can havliyle apartmandan kaçtı.
Bu sırada Murat K., meskeninin camından etrafa rastgele ateş açmaya başladı. Silah sesleri mahallede kısa vadeli paniğe yol açarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis grubu sevk edildi.
Yaralı Berk H. ise bir art sokakta bulunan bir binaya sığındı. Silah seslerini duyarak dışarı çıkan veteriner doktor Ahmet Okan Güneş, iş yerinin bulunduğu apartmana sığınan yaralı gence sıhhat takımları gelene kadar birinci müdahaleyi yaptı. Veteriner tabip Güneş, yaralı gence turnike uygulayarak kanamayı durdurduğunu ve yaralı bölgeyi pak tuttuğunu belirtti. Sıhhat gruplarının olay yerine gelmesinin akabinde Berk H. ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Polis takımları, çelik yelek giyerek etrafta güvenlik tedbiri aldı. Yapılan davetler üzerine Murat K., tüfekteki fişekleri apartman bahçesine atarak teslim olacağını bildirdi. Şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü gruplarınca hata aletiyle birlikte gözaltına alındı.
Apartman çıkışında polis eşliğinde takım aracına bindirilen Murat K’in, “Polislere ateş etmedim. Kapıma geldi dayandı. Polisi aradım, gelmeyince ben de vurdum.” şeklindeki sözleri dikkat çekti.
Şüpheli, sözü alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken, ayağından yaralanan Berk H.’nin Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.
NTV
The post Kızının erkek arkadaşını av tüfeğiyle vurdu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...