- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih, karakterini canlandıran Doğukan Güngör’ün diziden ayrılıp ayrılmayacağı sosyal medyadan yaptığı açıklama ile netlik kazandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlü isimlere yönelik yürütülen uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında Kızılcık Şerbeti dizisinin oyuncusu Doğukan Güngör’ün saçında ve kanında hem esrar maddesi hem de kokain maddesi tespit edildi. Bu gelişmenin ardından Güngör dizinin kadrosundan çıkarıldı. Oyuncu, haberi kamuoyuyla aynı anda öğrendiğini belirterek sosyal medya hesabından uzun bir açıklama paylaştı. İşte, ayrıntılar.
DOĞUKAN GÜNGÖR KIZILCIK ŞERBETİ’NDEN AYRILDI MI?
Uyuşturucu testinin pozitif sonuçlanmasının ardından Doğukan Güngör, Show TV yönetiminin aldığı kararla fenomen dizinin kadrosundan çıkarıldı. Güngör sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;
4 sezondur büyük bir şevkle çalıştığım Kızılcık Şerbeti isimli dizi filmden son zamanlarda yaşanan olaylar sebebiyle Show Tv yönetiminin aldığı kararla çıkarıldığımı az önce öğrenmiş bulunuyorum.
Bu hayatta herkes hata yapabilir ki ben de bir hata yaptığımı ancak bu hatamdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu samimiyetle ve dürüstçe gerek Savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve temiz bir hayata ilk adımlarımı atmıştım. Her şerde bir hayır vardır inancıyla, bu son yaşadığım olaydan sonra kendimi tamamen işime adamıştım ve temiz bir hayat sürmek için kendime söz vermiştim.
Ama bu akşam ansızın aldığım bu kötü haberle bazı insanlar ve kurumların karar alırken ne kadar acımasız olabildiğine herkes gibi ben de şahit oldum. Oysa bu hayatta hata yapan ne ilk ne de son insanım.
Herkes ikinci bir şansı hak eder inancını taşımayan bu acımasız insanlar ve kurumları vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum ve onları Allah’a havale ediyorum.
Ancak kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım ve kendime verdiğim temiz bir hayat sözünü tutarak daha güzel işlerde çok yakında tekrar siz sevenlerimle birlikte olacağım.
Bu kötü günlerde benim yanımda olan benden sevgisini esirgemeyen tüm dostlarıma, sevgili hayranlarıma ve canım aileme çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız..
Saygı ve Sevgilerimle
Doğukan GÜNGÖR
KIZILCIK ŞERBETİ’NİN FATİH’İ DOĞUKAN GÜNGÖR KİMDİR?
Doğukan Güngör, 1 Temmuz 1996’da Ankara’da doğdu. Televizyon serüveni ilk olarak, 2018 yılı itibarıyla Meryem dizisiyle başladı. Öne çıkan çıkışını 2020 yılında yer aldığı Zümrüdüanka dizisindeki Hamit karakteriyle yaptı.
1 Temmuz 1996 yılında Ankara’da dünyaya gelen Doğukan Güngör, 2017 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girdi. Bu süreçte Othello, Umut, Bizim Köyün Adeti ve Hiç Kimsenin Öyküsü gibi birçok tiyatro oyununda yer aldı. Daha sonra Harika Uygur’la Chubbuck metodu üzerine çalıştı. İlk olarak ‘Meryem’ projesinde kamera karşısına geçti.
Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul’da Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde sürdürmeye başladı. Oyunculuk kariyerine başlamadan evvel Harika Uygur’dan temel oyunculuk eğitimleri aldı.
Doğukan Güngör kameraların karşısına ilk kez 2017 yılında “Savaşçı” dizisi ile adım attı. Ardından bir çok tiyatro oyununda sahne aldı.”Othello, Bizim Köyün Adeti, Umut, Hiç Kimsenin Öyküsü” gibi oyunlarda boy gösterdi. 2018 yılında “Meryem” dizisinde rol adı. 2020 yılında “Zümrüdüanka” dizisinde “Hamit” rolü ile büyük bir çıkış yakaladı.
DOĞUKAN GÜNGÖR’ÜN OYNADIĞI DİZELER
2020 Zümrüdüanka
2018 Meryem
2017 Savaşçı
Kızılcık Şerbeti
Hürriyet
The post KIZILCIK ŞERBETİ FATİH DİZİDEN AYRILDI MI? | Oyuncu Doğukan Güngör kimdir, kaç yaşında, diziden çıkıyor mu? Sosyal medyadan açıkladı: ‘Temiz bir hayata ilk adımlarımı…’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...