reklam
reklam
reklam
reklam

Kara yollarında durum

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Kara yollarının imal, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen kısımlarında yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine nazaran, Aydın-Denizli Otoyolu’nun 3-5. kilometrelerindeki şev çalışması nedeniyle Denizli istikametinde emniyet şeridi ile sağ ve orta şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım sol şeritten denetimli sağlanıyor.

Mersin-Çeşmeli Otoyolu’nun 0-1. kilometrelerinde bakım-onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım denetimli gerçekleştiriliyor.

Çorum-İskilip yolunun 30-33. kilometrelerinde üretim çalışmaları hasebiyle ulaşım denetimli sürdürülüyor.

Balıkesir-Kepsut yolunun 0-3. kilometrelerinde üretim çalışmaları nedeniyle Balıkesir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Kepsut istikametinden iki istikametli devam ediyor.

Digor-Tuzluca yolunun 68-77, Seydişehir-Bozkır yolunun 25-30. ve Van-Hakkari yolunun 12-13. kilometrelerindeki üretim çalışmaları sebebiyle şoförlerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi gerekiyor.

Elazığ-Diyarbakır yolunun 46-48. kilometrelerinde imal çalışmaları hasebiyle ulaşıma tek şeritten denetimli müsaade veriliyor.

Trabzon-Rize yolunun 23. kilometresinde (Araklı-Yalıboyu mevki) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki tarafta ulaşım tek şeritten denetimli sağlanıyor.

Polatlı-Ankara yolunun 44-46. kilometrelerinde Turkuaz Köprülü Kavşağı imal çalışmaları sebebiyle Eğitim Tesisleri Köprülü Kavşağı ve Polatlı istikametindeki kavşak kolları trafiğe kapatılarak ulaşım alternatif yollardan sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Ayşe Böcüoğlu Bodur – İktisat

Kaynak : Haberler.com

The post Kara yollarında durum first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri