reklam
reklam
reklam
reklam

İlter’den Silinmez bir yorum: ’90’ ları yaşayan herkes için 90’ ların yeri ayrıdır’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
ilterden-silinmez-bir-yorum-90-lari-yasayan-herkes-icin-90-larin-yeri-ayridir-0-pwFQk8fe.jpg

Hoş geldin sevgili İlter, Mansur Ark’ın sevilen şarkısı Silinmez ile dinleyicilerinle yeniden buluştun. Bu şarkıyı seçmende senin için ayrıca bir önem var mıydı?

– Merhaba, hoş bulduk. Silinmez’i sahne playlist’imize ekledikten sonra insanlardan şarkıya gelen reaksiyon ve bir süre sonra sıkça tekrarı istemesi sonucu bu şarkıyı herkesin benden duymasını istediğim için seçtim. Ayrıca önemi ise pek tabiki şarkının Mansur Ark imzası taşıyor olması…

Yeni bir sound ve tam bir İlter yorumu dinledim. Dinleyicilerinin yorumları nasıl?

– Şuan için geri dönüşler oldukça pozitif, herkesten olumlu feedback’ler alıyoruz. Tabi ufak tefek eleştiriler de oluyor. Bu da hoşuma gidiyor. Bundan sonraki çalışmalarımızı onları dikkate alarak yapacağız.

ilterden-silinmez-bir-yorum-90-lari-yasayan-herkes-icin-90-larin-yeri-ayridir-1-bK88LNzA.jpg

Mansur Ark’tan duymaya alıştığımız çok önemli bir şarkı. Sende baskı oluşturdu mu yoksa avantaj mıydı bilindik bir parça olması?

– Mansur abinin güzel enerjisi ve ruhu bu beni daha çok motive etti. Şarkının taşıdığı ruh bizim için avantaj oldu çünkü zaten seviliyor olduğuna emindik.

Biraz da klipten bahseder misin? Romantik , gece çekimlerinin fazla olduğu bir klip. Kimlerle çalışıldı?

– Klibi yetenekli genç kardeşimiz sevgili Berkan Köylüoğlu ve oyuncu arkadaşım,aynı zamanda menajerlik işlerimi beraber yürüttüğümüz Ceren Şule ile beraber yaptık. Neredeyse tüm sahneleri ciddi kafa yorarak ve vakit harcayarak teker teker seçtik, kurguladık. Çekimlerin tamamını ise aynı zamanda yönetmenliği yapan Berkan ile yaptık. Klibi çekerken sokakların, caddelerin boş olmasını istiyorduk. Bu sebeple iki ayrı çekim yapmak durumundaydık,gecemiz gündüzümüze karıştı ve çok üşüyerek çektik o sebeple emeği olan erkese çok teşekkür ediyorum.Klibimizde bize eşlik eden sevgili Aslı Ece Yılmaz’a a teşekkür ediyorum.

ilterden-silinmez-bir-yorum-90-lari-yasayan-herkes-icin-90-larin-yeri-ayridir-2-CXFCRXdW.jpg

Sahnelerinde sıklıkla 90’lar şarkılarını seslendiriyorsun. Ayrı bir yeri var mı sende de o dönem müziklerinin?

– 90’ ları yaşayan herkes için 90’ların yeri ayrıdır diye düşünüyorum. Benim çocukluğumda hayranı olduğum tüm sanatçıları bizlere sevdiren o şahane eserlerin ve güzel zamanların dönemi olması sebebiyle, 90’lar seslendirdiğimiz zaman çoğunluk özlem ve sevgi ile dinliyor.

Müzik sende de aileden mi geliyor?

– Müzikle tanışmamız ailemin ve onların yakın çevresinin etkisi ile oldu.

O Ses Türkiye’ye katılmıştın. Ardından da “Ben Söylerim “ adlı ses yarışmasında dikkat çektin . Bu yarışmaların kariyerinde nasıl bir etkisi oldu?

– O Ses Türkiye’ye kendimi test etmek ve kalabalığa şarkı söyleme tecrübesi yaşamak, ortamı deneyimlemek için gitmiştim. Yarışma bana ciddi bi vizyon kattı. Yarışmadan sonra orkestra kurup profesyonel sahne yaşantımı başlattığımı söyleyebilirim. “Ben Söylerim” ise bana ciddi bir bilinirlik sağladı, ayrıca o yarışmayı izleyen çok önemli, çok değerli müzisyenler ve sanatçılar ile tanışmama vesile oldu.

ilterden-silinmez-bir-yorum-90-lari-yasayan-herkes-icin-90-larin-yeri-ayridir-3-2R8jRWkp.jpg

Yeni şarkı ne zaman, hazır mı? Yine bir cover mı yoksa yeni bir şarkı mı bekliyor bizleri?

– Yeni şarkımız tamamen hazır durumda, bu sefer cover değil ve çok tatlı ve hareketli bi yaz şarkısı olacak.

Hürriyet

The post İlter’den Silinmez bir yorum: ’90’ ları yaşayan herkes için 90’ ların yeri ayrıdır’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri